Zvezda stigla tek do Moskve! Odložen meč sa Cibonom!

Crveno-beli su zbog nevremena krenuli iz Kazanja tek u 16 časova po lokalnom vremenu. Odložen meč sa Cibonom. Crvena zvezda će "preskočiti" utakmicu devetog kola ABA lige, a novi datum odigravanja biće uskoro saopšten.

Košarka 11.11.2016 | 18:45
Zvezda stigla tek do Moskve! Odložen meč sa Cibonom!
Trojka Kita Lengforda i poraz od Uniksa (65:62) u okviru 6. kola Evrolige nisu bili poslednja neprijatnost koja se košarkašima Crvene zvezde desila na gostovanju u Rusiji.

Umesto na letu Moskva - Zagreb, gde bi u subotu trebalo da se sastanu sa Cibonom, crveno-beli su veći deo dana proveli na aerodromu u Kazanju.

Let za Moskvu, u pet sati ujutru po lokalnom vremenu, bio je odložen zbog nevremena, a ekipa se konačno ukrcala u avion i poletela tek u 16 časova (14 po centralnoevropskom vremenu).

Crveno-beli su stigli u Moskvu, a u Beograd bi trebalo da slete u 00.15.

Komplikacije tog tipa svakako nisu bile potrebne, pre svih igračima, koji zbog ranog leta praktično nisu ni spavali u hotelu.

Pošto su zbog velikog kašnjenja propustili avion Moskva - Zagreb, za koji su imali karte, crveno-beli će tek po sletanju u glavni grad Rusije razmotriti šta i kako dalje, u zavisnosti od opcija koje budu na raspolaganju.

Prema informacijama od jutros, slobodnih mesta na letovima za Beograd i Zagreb nema do kraja dana, pa postoji realna mogućnost da jedan od derbija 9. kola ABA lige, između Cibone i Zvezde (subota, 19.00), bude odložen.

Sreća u nesreći - ako tako zaista bude - je što će Dejan Radonjić i njegovi izabranici moći da se odmore i kvalitetnije pripreme za gostovanje Bambergu u utorak, nakon kojeg već u četvrtak u Kombank arenu dolazi milanski Armani.

Klub je na svom zvaničnom sajtu najavio da će se tokom dana oglašavati sa novim relevantnim informacijama.

Crvena zvezda će "preskočiti" utakmicu devetog kola ABA lige, a novi datum odigravanja biće uskoro saopšten.

Zvezda ne ide u Zagreb!

Utakmica devetog kola ABA liga između košarkaša Cibone i Crvene zvezde otkazana je zbog nemogućnosti dolaska crveno-belih, saopšteno je danas na sajtu Zagrepčana.

Ekspedicija Crvene zvezde zbog nevremena u Rusiji nije mogla na vreme da poleti iz Kazanja, posle utakmice sa Uniksom u Evroligi, zakasnili su na let iz Moskve za Zagreb i odlaganje je bilo neminovno.

Naredni meč Crvena zvezda mts igra u gostima protiv Bamberga 15. novembra (utorak).

Novi termin utakmice sa Cibonom biće naknadno saopšten.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar