Maldinijev ultimatum novim vlasnicima Milana!

Legendarni fudbal spreman da se vrati u klub pod određenim uslovima...

Fudbal 08.10.2016 | 20:30
Maldinijev ultimatum novim vlasnicima Milana!
Paolo Maldini ponovo u Milanu! Vest koju dugo, dugo čekaju navijači Rosonera, posrnulog giganta koji već godinama pokušava da se vrati na stare staze slave. Ipak, da bi se to i ostvarilo, prema Maldinijevim rečima, potrebno je da klub ispuni određene uslove.

Nezavisnost u radu i jasna situacija – to je ono što Maldini traži od kluba koji se trenutno nalazi u procesu prodaje. Dugogodišnji vlasnik Silvio Berluskoni odlučio je da proda klub kineskom konzorcijumu, ali trenutno je došlo do zastoja i pojedini mediji tvrde da investitori sa Dalekog istoka nemaju potpuno čiste papire i bankarske garancije.

“Mnogo volim ovaj klub, ali da bih se vratio moram da znam ko su novi vlasnici i kakav su projekat spremili. Hoću da imam jasnu ulogu, kao i odgovornost za ono što bih radio“,rekao je Maldini za list Gazeta delo Sport.

Maldini je naveo da se u septembru nekoliko puta sreo sa novim generalnim direktorom Milana Markom Fasoneom kako bi raspravljao o tim temama. Dogovor, međutim, još nije postignut.

“Razgovorao sam na kratko i sa potpredsednikom kineskog fonda, ali nismo uspeli da se dotaknemo svih važnih pitanja. Hoću da pričamo o strategiji i ciljevima. I dalje ne znamo ništa o tome. Na kraju ću morati da poslušam i srce i glavu“, naveo je Maldini i dodao da ne žuri sa donošenjem konačne odluke.

Milan je jedini klub za koji je Maldini igrao u karijeri. Osvojio je ukupno 26 trofejan sa Rosonerima, a njegov dres sa brojem tri povučen je iz upotrebe.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar