Toti se osjeća kao da ima 25, pa što onda da ide u penziju?!

Kako je odigrao protiv Astre, šta su Rumuni priželjkivali i kako se Toti oseća posle 90 minuta fudbala?

Fudbal 30.09.2016 | 11:30
Toti se osjeća kao da ima 25, pa što onda da ide u penziju?!
Pre samo dva dana Toti je proslavio 40. rođendan.

Čestitke su stizale sa svih strana, a protivnik Rome u Ligi Evrope nadao se da će igrači ovog tima "preterati sa slavljem" i da će im to bar malo olakšati posao. Međutim, Roma je na svom stadionu "isprašila" Astru (4:0), a ponovo je briljantnu partiju pružio rođendandžija.

On je sa tri asistencije "gurao" Romu ka ubedljivoj pobedi...

"Srećni smo zbog naše dobre igre jer je bilo važno da večeras svima pokažemo da smo dobar tim. Mislim da smo u tome uspeli. Ono što svi navijači, trener Spaleti i sami mi želimo od nas je da svima pokažemo da smo snažna i ujedinjena družina", poručio je Toti nakon meča.

Iz Astre je dobio pohvale da je to najbolji fudbaler protiv koga su igrali, da je kao na "Playstationu".

"Uvek je priznanje za igrača utakmice laskavo, pošto to znači da sam odigrao dobar meč, ali opet kažem meni je najvažniji rezultat i mi smo u tome uspeli".

Približava se međutim i penzija...

Ovaj četrdesetogodišnjak je u finišu prošle sezone produžio ugovor sa Romom na još jednu godnu saradnje, a nakon toga će postati tehnički direktor jedinog kluba za koji je igrao. To znači da mu nije ostalo još mnogo utakmica u nogama. A, kako je odigrao, pitanje je čemu penzija?

"Negde u prvom poluvremenu sam bio blizu klupe svog tima i šalili smo se kako se ovako dobro nisam osećao ni sa 25. To je donekle i istina, mislim da sam sjajno fizički pripremljen, a noge me ne bole ni posle 90 minuta fudbala!"

Poruka navijača Rome će nakon ovog meča biti: "Razmisli još jednom!"

SPALETI

"Bogdan Lobons mi je rekao da su fudbaleri Astre potajno nadali da ćemo biti mamurni od Totijeve rođendanske žurke. Istina je da smo otkazali jutarnji trening u sredu nakon žurke, ali ćemo to nadoknaditi sa dva u petak".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar