Tomić opet brani Slobodana Pavlovića

Advokat Dušan Tomić izjavio je za BN televiziju da je ponovo dobio punomoćje od Slobodana Pavlovića da ga zastupa pred Tužilaštvom BiH, koje mu je svojevremeno otkazao, najavljujući to javno iz Čikaga putem RTRS.

Republika Srpska 23.09.2016 | 21:30
Tomić opet brani Slobodana Pavlovića
Tomić kaže da Pavloviću, "koji mu nije samo klijent, već i prijatelj, nikad i nije zamerio, znajući da se iza toga kriju snažni pritisci vrha Republike Srpske". Sada se tek, kako ističe, na to ne obazire, "jer mu je najvažnije da se izbori da Pavlović dobije dozvolu da može da ide u Ameriku".

"Mislim da ćemo u tome da uspemo", ističe Tomić, ukazujući da je bio svedok kada je zastupao biznismena, a posle toga osumnjičen i da je završio prvo u pritvoru iz koga je pušten uz mere zabrane koje podrazumevaju kretanje samo na području grada Bijeljina.

U međuvremenu, Pavlović je dobijao pretnje da napusti Republiku Srpsku, uprkos činjenici da ne sme da izađe sa područja Bijeljine. Oni koji su mu pretili jednostavno su mu govorili da ih to ne interesuje, već da je njegovo samo da u određenom trenutku dođe do čamca na Drini i pređe na drugu obalu. O tome su blagovremeno upoznate nadležne institucije u BiH.

Advokat Tomić kaže da zna ko je sprečio Pavlovića od namere, prvo - da smanji cene prelaza na "Pavlovića ćupriji", a potom i da ukine mostarinu, što je njen graditelj želeo. "Ne treba o tome da se ćuti, ali neću da otkrivam ko se krije iza tih pritisaka na mog prijatelja i klijenta dok ne prođu izbori", poručuje Tomić za BN televiziju. "Znam i kome je trn u oku što se nije `ratosiljao` mene, ali to je njihov problem, a ne moj i Slobodanov.

BN televizija(V.M.)

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

vozač

23.09.2016 20:09

Od mostarine su zaradili za 10 mostova.Red je da se ukine.Ali neće...

ODGOVORITE
Name

MIHAILO MIKIC

23.09.2016 23:21

Ovaj clanak je pun suorotnosti ili dezinformacija od toga da se Slobodan Pavlovic odrekao javno iz Cikaga preko RTV RS advokatskI usluga svog PRIJATELJA i njegovog novog, odnosno STAROG advokata Dusana Tomica koji tvrdi da je njemu najvaznije sada da se IZBORI da Plavlovic "dobije dozvolu da moze da ide za Ameriku!" Pavlovic ce prije ili posle da se vrati u Ameriku, a ti narode gledaj sta ces i kuda ces? Svako prica o Pavlovicu kako njega USI svrbe, a niko nece da kaze kako se nemogu bizmismeni sa strane sa nasim domacim lopivima da nose. Price o mostarini koja mnogima smeta su takodje dio zavjere protiv Slobodana Pavlovica. Ako neko nece da plati mostarinu kod PAVLIVICA mosta i nemora. Platice Turcima na cupriji . Od volje Vam kao sokcu post!

Name

Re

24.09.2016 09:41

Mihajlo,Miki,Mikiiii nemoj vise nista piskarati, sam sebe pobijas covjece, skoro si pljuvao istog, a sad novi-stari advokat. Ajde ti malo odmori ili pamti sta pises da se ne ofiras.

Name

Zool

23.09.2016 20:29

Kad vec spomenu mostarinu i njenu naplatu to je jos jedno krivično djelo nezakonite naplate jer je koncesija za naplatu koju je dobio gradnjom davno istekla.

ODGOVORITE
Name

Običan čovjek

23.09.2016 20:39

Daj stavite PDF knjigu od Miroslava Krleže, recimo "Povratak Flipa Latinovića", koju nisam razumio. Stavite to umjesto ovog teksta, probaću skontati šta je Krleža hteo reći. Tomića nisam skontao ovih dana, nešto, a sada nešto drugo...... Pozzzzz

ODGOVORITE
Name

Elvis

23.09.2016 20:43

A majko mila sta je ovo?!

ODGOVORITE
Name

Kiki

23.09.2016 21:15

I ovaj Pavlovic si navuko mraku na ledja ,bez potrebe i to po stare dane.

ODGOVORITE
Name

BadovinciPromet

23.09.2016 21:29

I sta je pisac htio reci? Koja je svrha odlaska u SAD ako je rok dat banci kraj ovog mjeseca? Sta cicica moze uraditi za par dana i ako dobije dozvolu za odlazak.Tako sposoban da za tih par dana proda navodne nekretnine za spas banke...Samo njega tamo cekaju.I kakva je to prica oko mostarine?Sad mu sve drugi krivi,pa sto odmah ne rece o kome se radi i ko ga je navodno primoravao.Ma to nam sada i nije vazno osim da nas je lokal patriota muzi ko krave,na mostu.idi bre begaj tamo

ODGOVORITE
Name

Konto

24.09.2016 05:47

Možda može tamo staviti sve pod hioteku i donijeti bankarsku garanciju da će sve biti pokriveno. Ali, sumnjam u komplet priču oko Pavlović banke...da imam pare kod njih bio bih dobro zabrinut.

Name

Xy

23.09.2016 22:10

On ima jos 6 dana da dokapitalizira banku.

ODGOVORITE
Name

Re

24.09.2016 05:05

Da nije otkazao Tomiću punomoć nebi mu ni banka bila u problemu. Sluša svoje direktore koji rade za tuđi interes .

Name

dokapitalizacija

24.09.2016 06:43

Banka će se biti dokapitovalizana, zivi bili pa videli, a rok ističe tek polovinom oktobra, a za direktore ste 100% upravu...

Name

mami

24.09.2016 06:56

Ko je koga ovde zavrnuo!

ODGOVORITE
Name

Tati

24.09.2016 20:50

Zavrtali i još zavrću Pavlovića njegovi direktori...Blagojevići, Erići i ostali. Čovjek ima skoro 80 god i htio je da ostavi dosta toga Semberiji, a ovi gore navedeni godinama skreću sebi i maste brkove i nikad da im bude dosta.

Name

Zitoprometnik

25.09.2016 13:22

Navedeni i jos po neki godinama kajmacare od istog protjerujuci sve one koji ne bi da igraju po njihovoj svirali i poklapaju sve rukovodece fotelje,dok se istovremeno dedi uvlace spletkama i navodnim neprijateljima.Dok deka sve skonta ode mas' ali sta da se radi,uvjek su se slicni privlacili.

Name

Лија

25.09.2016 10:14

Биће пара а и медијске пажње.

ODGOVORITE