Kolone u Hrvatskoj preko dva kilometra

Zbog olujne bure, auto-put "A jedan" između čvorova Zadar dva i Sveti Rok u smjeru Zagreba, zatvoren je za sav saobraćaj, a kolone pred naplatnim kućicama Zadar dva i Posedarje su oko dva kilometra, prenose hrvatski mediji.

Region 07.08.2016 | 13:37
Kolone u Hrvatskoj preko dva kilometra
Obilazak je moguć putevima preko Karina, Obrovca i Gračaca. Samo za lična vozila otvoreni su auto-put Sveti Rok-Posedarje u smjeru Splita gdje su kolone oko 12 kilometara, auto-put Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene, državni put Maslenica-Zaton Obrovački, te Paški most.

Na Krčkom mostu i auto-putu Orehovica-Šmrika zabranjen je saobraćaj za autobuse na sprat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Zbog požara je za sav saobraćaj zatvoren županijski put Žrnovnica-Srinjine kraj Splita. Tokom dana pojačan saobraćaj očekuje se na važnijim pravcima u smjeru mora, a u popodnevnim i večernjim časovima i u smjeru unutrašnjosti.

Pojačan je putnički saobraćaj na graničnim prijelazima u oba smjera - Bajakovo, Karasovići, Kaštel, Klek, Metković.

U prekidu su trajektne linije Lopar-Valbiska, Prizna-Žigljen i Stinica-Mišnjak, te katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka.

Izvor: Agencije
Foto: vijesti.rtl.hr

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Paralia

07.08.2016 13:04

U Grckoj bez vjetra, more 25 stepeni, cijene umjerene. Kome se ide u Hrvatsku osim ljubiteljima Oluje.

ODGOVORITE
Name

Samo Grcka

07.08.2016 14:27

Hrvati skupi.Grčko more bolje .veće plaže.bolja hrana.povoljniji a naši ljudi .hrvati su grozni.....uzmu ti dušu za sedam dana na moru .u Grčkoj za te pare možeš i 'mjesec' da budes

ODGOVORITE
Name

Stavros & Asprovalta.

07.08.2016 20:35

Trenutna temp.vazduha 26°, temp.mora 24°. Hrana jeftinija nego u BiH. Naravno gorivo mnogo skuplje nego kod nas u RS. A sto cete kod onih, koji nas mrze. Ali nasi Srbi opet lete njima u zagrljaj, pa kad ih otresu i uhapse, onda kuku-lele.

ODGOVORITE