Marko Tejić - iz Zvezde u Megu!

"Četvorka" šampiona Srbije i ABA lige igraće sledeće sezone u ekipi Dejana Milojevića.

Košarka 23.07.2016 | 21:15
Marko Tejić - iz Zvezde u Megu!
Mladi krilni centar Crvene zvezde Telekom Marko Tejić nastavlja karijeru u Mega Leksu.

"Četvorka" crveno-belih drugi put će napustiti ekipu Dejana Radonjića i otići u Mega Leks, s obzirom na to da je prošlu sezonu završio u FMP-u.

Dogovoreno je da Tejić ode u novi tim na dve godine.

Tejić je u prvi tim Zvezde ušao 2013. godine i zajedno sa crveno-belima učestvovao u osvajanju dve titule ABA lige, jednog prvenstva Srbije i dva trofeja Kupa Radivoja Koraća.

Tim Dejana Milojevića ostao je ovog leta bez krilnog centra Danila Nikolića, koji se odselio u Španiju, a Tejiću će konkurencija za mesto u timu biti i još jedan novajlija, Radosav Spasojević.

U dresu osvajača Kupa Koraća, đak Crvene zvezde Telekom sledeće sezone nastupaće u FIBA Ligi šampiona.

"Hvala Crvenoj zvezdi i FMP-u na poverenju, ali i prilici koju mi ovom pozajmicom daju da nastavim sa svojim napretkom i da kroz utakmice i minute na parketu u potpunosti razvijem svoj potencijal i pokažem sve što mogu. Hvala svim trenerima sa kojima sam radio, i sa kojima sam provodio puno vremena razvijajući se kao košarkaš: treneru Dejanu Radonjiću i stručnom štabu KK Crvena zvezda, treneru Slobodanu Klipi i njegovim pomoćnicima".

"Istovremeno, hvala i ekipi Mega Leksa koja veruje u mene i pruža mi mogućnost da kroz jake mečeve i iskušenja u ABA ligi, Fiba Ligi šampiona i domaćem prvenstvu i kupu, prikažem sve što mogu. Na prvom mestu, očekuju me jaki treninzi i dobar rad sa trenerom Milojevićem, ekipa je izuzetno kvalitetna, i očekujem da ću se kroz jake treninge i utakmice nametnuti u Sremskoj Mitrovici, i time ostvariti svoju veliku želju", rekao je Tejić za zvanični sajt svog novog kluba.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar