Zoljom pokušao da ubije ministra

Miloš M. (33) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedjelje prijetio da će zoljom ubiti ministra policije Nebojšu Stefanovića.

Srbija 21.06.2016 | 10:19
Zoljom pokušao da ubije ministra
U dokumentu o incidentu, koji se još čuva u najstrožoj tajnosti, navodi se da je Miloš M. nešto poslije ponoći došao do kapije ministrove kuće u Beogradu u kojoj Stefanović živi s porodicom.

Samo zahvaljujući prisebnosti službenog obezbjeđenja ministra Miloš M. nije uspio da preskoči ogradu na koju se popeo. Beograđanin, čiju eventualnu povezanost s nekom kriminalnom grupom policija još provjerava, zaprijetio je da je spremio oružje i da ministar može da bira da li će da strada “od pištolja ili zolje”.

"Službeno obezbjeđenje ministra policije nešto poslije ponoći, u noći između subote na nedjelju, primijetilo je mladića koji je došao do same kapije i pokušao da preskoči ogradu. Pokušali su da ga upozore da ne prilazi i da se zaustavi, ali umjesto da ih posluša, rekao je “zovite ga da izađe, hoću da razgovaramo istog trenutka ili će da zažali”, otkriva izvor.

"Stefanoviću, izađi ako smiješ, ubiću te! Sram te bilo!", vikao je, navodno Miloš M., uporno pokušavajući da utrči u dvorište kuće.

Kako izvor iz istrage navodi, kada je vidio da obezbjeđenje kreće ka njemu, zaprijetio je da mu ne prilaze.

"Pobiću vas sve! Pripremio sam zolju i pištolj, obračunaćemo se", prijetio je.

Brzom reakcijom službenog obezbjeđenja ministra, pomahnitali mladić je u posljednjem trenutku spriječen da priđe ministru i njegovoj porodici.

"Nije djelovao kao čovjek koji se prepao kad je vidio pripadnike policije, naprotiv, ostavio je utisak osobe riješene da ostvari svoju namjeru. Nema sumnje da je bio svjestan da je kuća pod obezbjeđenjem i video-nadzorom, kao i da je nemoguće da njegov pokušaj upada u kuću prođe nezapaženo", kaže izvor i dodaje da prilikom privođenja kod mladića nije pronađeno oružje. I dalje se provjerava da li su njegove pretnje bile samo prazna priča ili je imao pomagače.

Miloš M. poslije hapšenja je odbio saradnju i nije želio da odgovara na pitanja policije.

"Bio je nervozan i uznemiren, ali nije riječ o psihički labilnoj osobi. Kad se malo smirio i shvatio da njegova situacija nije ni najmanje naivna, “spustio je loptu”, i izjavio da nije imao ozbiljnu namjeru da ubije ministra", otkriva izvor.

(Alo)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Ja

21.06.2016 08:25

Jedan covek i jednaaa... PATKA! Pa opet, zapevajmo zajedno...

ODGOVORITE
Name

kiki

21.06.2016 08:38

Пре : Готов је , Готов је .сада : Готови смо .

Name

Munja

21.06.2016 09:04

To ako se planira ne laprda se još se pokažeš dobar pa ga rokneš pa nek gleda odakle se vedri

ODGOVORITE
Name

Burazeru

21.06.2016 09:26

PATKA!

Name

Kobac

21.06.2016 09:30

Mlad si ti naučićeš ti kako se to radi ?

ODGOVORITE
Name

Miloš

21.06.2016 09:41

Jos jedan spin,da se popravi imidz dr.ministra.Narod je ovca prima sve samo naprijed.

ODGOVORITE
Name

Ja

21.06.2016 15:49

Citav SNS je spin od samog pocetka! Jedan covek i jedna PATKA!