Ko su najpoznatije muške sponzoruše?

Toliko o tome kako samo žene jure za novcem.

Svijet 11.06.2016 | 19:59
Ko su najpoznatije muške sponzoruše?

1. Kasper Smart

Plesač, za koga niko nije čuo, dok nije osvojio svoju šeficu Dženifer Lopez, svakako bi trebao da bude na ovoj listi. Mlađani Kasper sada ima nedeljni džeparac od 10 hiljada dolara, a i avanzovao je - više nije samo plesač, već i koreograf za svoju slavnu devojku, multimilionerku. Obzirom na razliku od 17 godina, iako je Dženifer i dalje savršena, nekako nam se čini kako će Kasper nestati s prvim znakovima menopauze.


2. Kevin Federlajn

Upoznavanje Britni Spirs je nešto najbolje što se dogodilo ovom takođe plesaču, jer tada je neko i čuo za njega. U vreme kada je upoznao pop zvezdu, Kevin nije dobro zarađivao, a na putu je imao drugo dete sa verenicom Šar Džekson. Ipak, uvidevši kako ima šanse kod tada planetarno popularne Britni, Kevin je ostavio verenicu pa se brže bolje venčao s Britni, kako bi živeo život iz snova. Ipak, ljubav nije potrajala, a dotični je iz braka izašao 13 miliona dolara teži, sa starateljstvom nad njihova dva sina.

foto: Rojters

3. Kris Hamfri

NBA košarkaš postao je popularan nakon što se saznalo kako je upravo on novi izabranik Kim Kardašijan, koja ne može ni kafu da popije, a da je ne prate horde paparaca. Brak je potrajao 72 dana, a razvod je bio prilično buran. Osim što je pričao ružno o njoj i njenoj porodici, Krisa je jako brinulo što je s bogatim venčanim poklonima, koje su dobili, kao npr. 325 hiljada dolara vrednim Ferarijem, koji je zadržala slavna starleta. To mora da je bila ljubav.


4. Nik Kanon

Pevač, glumac i uglavnom bivši suprug muzičke dive Maraje Keri... Niku Kanonu upala je sekira u med, kada je upoznao Maraju, a posebno nakon što je oženio pa s njom dobio dvoje dece. Par je izdržao 6 godina u braku, ali od 2014. godine nisu potpisali papire za razvod, jer Nik to navodno ne želi. Ona se uskoro ponovo udaje, a on... Nekako nam se čini da sada živi nešto manje glamuroznim životom.

foto: AP

5. Met Rutler

Met ko? Upravo tako! Radi se o vereniku Kristine Agilere, koji je bio asistent reditelja, kada je upoznao slavnu pevačicu na setu njenog filma "Burlesque", a otad mu je itekako krenulo. Od 2013. godine živi u prekrasnoj, 10 miliona dolara vrednoj vili u Los Anđelesu, veren je, a par ima i dete, ćerku Samer. A sigurne smo i kako mu je bankovni račun veći nego pre.


6. Džastin Terou

Pre nego što se spetljao s puno poznatijom i bogatijom suprugom Dženifer Aniston, Džastin je bio glumac B-liste, ako ne i C i D. Odjednom je postao tražena holivudska roba, koja snima, ali i režira filmove. Slučajnost? Ne bismo rekli! Glasine tvrde kako dotični zna tačno koliko njegova supruga zarađuje i želi da bude upoznat sa svime vezano uz njene finansije pa se samo nadamo kako su potpisali predbračni ugovor.


(Index.hr)

Komentari / 0

Ostavite komentar