Veza koja baca novo svjetlo na ubistvo

Prepiska Zorana Marjanovića, supruga svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, sa medicinskom sestrom iz Beča do koje je Informer došao i ekskluzivno objavio, baca potpuno novo svetlo na ovo ubistvo, tvrde stručnjaci...

Srbija 01.06.2016 | 07:22
Veza koja baca novo svjetlo na ubistvo

Psihoterapeut dr Zoran Milivojević kaže da se na osnovu ovih poruka može zaključiti da je Zoran Marjanović čudak, koji voli bizarnost i fantazije.

- Erotsko dopisivanje, slanje slika i ljubavnih poruka govori da Jelenin muž voli neobične stvari, ali i da je vrlo brzo preboleo svoju pokojnu suprugu ili da možda uopšte i nije bio vezan za nju. Čudno je jako da za nepuna dva meseca od ubistva on razmeni preko 1.000 poruka sa nepoznatom ženom i da postane toliko blizak sa njom - naglašava dr Milivojević.

S njim se složio i kriminolog Zlatko Nikolić, koji smatra da ovo može promeniti celokupnu istragu ovog svirepog ubistva!

- Vaša saznanja su vrlo zanimljiva, ali ujedno i šokantna, jer se radi o čoveku koji je pre dva meseca izgubio ženu. Njemu ovo dopisivanje verovatno predstavlja neku vrstu egzibicionizma. Ova prepiska može i te kako da utiče na tok istrage i da je na neki način ubrza. Ali samo od suda zavisi da li će biti jedan od krunskih dokaza koji ima dokaznu vrednost na sudu - ističe Nikolić.

Izvor: Informer

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MIHAILO MIKIC

01.06.2016 07:58

Klin se Klinoon izbija. OSTAVITE zato covjeka na miru ako nije kriv da u zagrljaju druge zene preboli gubitak svoje Jelene!

ODGOVORITE
Name

Macak

01.06.2016 09:22

Pa ljudi sta čekata koje drugi nego on to i znaju mala deca bi znala a vi jos nista ne preduzimate znajte bog je 1

ODGOVORITE