Nadal se povukao sa Rolan Garosa?!

Šok u Parizu!

Svijet 27.05.2016 | 22:44
Nadal se povukao sa Rolan Garosa?!

Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Rolan Garosa zbog povrede ručnog zgloba.

Nadal je u petak sazvao vanrednu konferenciju za medije na kojoj je potvrdio povlačenje zbog povrede koja ga muči duži vremenski period.

"Ovo je jedna od mojih najtežih konferencija za štampu u životu... Znam da ne mogu da završim turnir. Ovo je deo života, nadam se da ću se vratiti ovde. Osećam da se sa pravom energijom i motivacijom mogu vratiti ovde. Moram da se povučem, već dugo imam povredu zgloba, muči me to nekoliko nedelja", rekao je Nadal, koji je sa Novakom mogao da se sastane u polufinalu.

"Već nekoiko nedelja imam problem sa zglobom šake i zato ne mogu da igram", rekao je Nadal.

"Juče sam igrao pod injekcijom, tokom noći bol je postajao sve jači i jači", priznao je Rafa sa tužnim izrazom lica, pošto je morao da donese najtežu odluku.

 

 

 

Nadal je prva dva meča na turniru rekordno dobio i ništa nije naslućivalo na ovakav potez. Trebao igrati protiv Marsela Granoljersa u šesnaestini finala, ali će nesuđeni rival otići direktno u osminu finala. Đoković se sa Špancem po pretpostavkama trebao sastati u polufinalu.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Tetak mata

27.05.2016 15:50

Ma ja pričaj mi malo o tome nego nema šanse protiv Novaka pa izmišlja razlog

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

27.05.2016 17:05

Velika steta za sam turnir. Zao mi je Nadala,on je veliki teniser ali i sportista i covjek kojem nije tesko priznati Novakovu dominaciju za razliku recimo od Federera. Novaku je sada definitivno lakse,ali bih ipak volio da sam mogao gledati njihovo polufinale,jos jedan klasik.

ODGOVORITE
Name

Joca

27.05.2016 21:45

Rafa je vrh sportista i najbolji Noletov podizac igre,ipak ostaju i drugi takodje dobri teniseri

ODGOVORITE