Morticija Vučić i Sanja Adams

Gledao sam muziku, premda bi trebalo da kažem da sam ja slušao. Nisam, nisam je slušao iako nisam gluv, ili barem nisam potpuno gluv, ali sam potpuno netalentovan, pa muziku gledam umjesto da je slušam.

Zabava 15.05.2016 | 21:20
Morticija Vučić i Sanja Adams

Gledao sam, kako rekoh, muziku to jeste gledao sam televizijski prenos takmičenja za pjesmu Evrovizije i začudio se kako se uz pomoć šminke i luciferijanske pozadine ljupka djevojčica Sanja Vučić pretvara u Moriticiju Adams.

Vidjevši predstavnicu Srbije na televiziji nekoliko dana prije finala bio sam bio ubijeđen da će biti među pobjednicima iako mi se učinilo da nije posebno dobra pjevačica, ali je zato imala neskriven satanistički imidž, a u pozadini su se pojavljivala demonska lica.

Istina, na samom takimičenju umjesto demonskih lica pojavila su se lica saradnica RTS-a što je svakako greška, jer ako je već odlučila da nedostatak kvaliteta nadoknadi satanističkim imidžom, trebalo je da to učini do kraja.

Prije nego što sam gledao polufinale bio sam ubijeđen da se Sanji smiješi pobjeda, ali samu polufinalu vidio da su većina pjevača nastupila sa manje ili više satanističkim imidžom, kao i da je pozadina i ono što se naziva „lajt šou" sasvim u duhu satanističkog Nju ejdža.

Bilo mi je jasno da se naša Sanja neće visoko uspeti i da je u takovoj konkurenciji, takmičili su se izgleda u tome ko će više satanističkih simbola pokazati na sceni, teško ući među prvi deset.

Ta ljupka djevojčica, koja kad govori zvuči vrlo naivno i nevino, a moguđe je da je takva u stvarnom život, je uz pomoć šminke, svjetlosti, odnosno tame i muzike, na sceni je pretvorena u hladnu kučku koja neobično podsjeća na Morticiju Adams iz filma, Porodica Adams.

Prilikom glasanja shvatio sam da su članovi žirija manje pod uticajem satanizma nego gledaoci jer mali poljski satanista je zahvaljujući gledaocima dobio daleko veće broj poena nego što je dobio od žirija.

Naravno upućenim vjernicima je jasno o čemu govorim, ali ja ne pišem samo za njih već za sve one koji čitaju, pa bi najbolje bilo da sve ovo napišem iz ugla nekog ko nije vjernik.

Na žalost satanizmu se ne može stati na put, ako mi neko ne vjeruje neko presluša prošlogodišnju pobjedničku pjesmu jer pjevač pobjeđuje plešući sa demonima u glavama.

Objavio sam prošle godine roman Naličje raja u kome između ostalog govorim i o vezama između muzike, okultizma, droge, sketi i tajnih društava.

Prije nego što sam počeo da pišem roman, dvije godine sam proučavao pomenute teme i došao do zastrašujućih saznanja.

Ne mogu da promjenim svijet niti će moj roman promijeniti svijet, ali se nadam da će barem nekoliko čitalaca shvatiti da je muzika samo oruđe kojim se zarobljavaju ljudske duše, pospješuje konzumiranje droge i manipuliše masama.

Na kraju možda je naša Sanja Vučić srećna što nije pobjedila, mislim, možda će jednog dana shvatiti da je imala sreće, ali sumnjam jer bagra kojom je okružena bi prodala javno dušu đavolu samo da ostvare snove o uspjehu i predaju se hedonizmu za kojim čeznu, a nemaju ga u mjeri u kojoj žele.

Autor: Miodrag Lukić

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Anna

05.06.2016 16:12

Šteta što ovo nije tema na televiziji svaki dan

ODGOVORITE
Name

Aco

02.08.2016 11:36

Niko ovo ne sme da komenarise