Ðuriću zabranjen ulazak na Kosmet

Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Ðuriću prištinske vlasti zabranile su ulazak na Kosovo i Metohiju, rečeno je večeras na konvenciji Srpske napredne stranke u Gračanici.

Srbija 13.04.2016 | 19:02
Ðuriću zabranjen ulazak na Kosmet

Ðurić koji je i član GO SNS nije se pojavio na konvenciji stranke u Gračanici jer mu kosovske vlasti nisu dozvolile da uđe na teritoriju Kosova i Metohije, rečeno je na skupu.

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Dajman Jović izjavio je da Ðuriću vlastodršci u Prištini nisu dozvolili da danas bude na KiM.

“Ðuriću se zabranjuje slobodno kretanja po KiM danas, kada KiM slobodno šetaju stotine belosvetskih terorista, okorelih brutalnih ubica, saboraca istih onih koji ubijaju nedužne građane po Parizu, Briselu i drugim evropskim metropolama”, rekao je Jović.

Jović je naglasio da vlastodršcima u Prištini, dok se ovi prvi slobodno šetaju, smetaju Marko Ðurić, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, niko drugi i jedino oni.

“Nisu nas zaplašili pretnjama, zabranama, pritiscima nego su probuduili srpski inat koji nas vekovima čini prkosnim narodom i zato 24. aprila ujedinjeni glasajte za SNS i Aleksandra Vučića”, poručio je Jović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zivjela SFRJ

13.04.2016 18:49

DA LI JE I ZA to kriv Milirad.

ODGOVORITE