Banjaluka: Radno vrijeme za 9. maj

Na dan republičkog praznika Dan pobjede nad fašizmom, u ponedjeljak 9. maja, na području grada od sedam do 12 časova, mogu da rade prodavnice mješovite robe, mesnice, ribarnice i cvjećare.

Republika Srpska 07.05.2016 | 15:28
Banjaluka: Radno vrijeme za 9. maj

"Pekare, dragstori i trgovinski objekti u autobuskim, željezničkim stanicama i na benzinskim pumpnim stanicama biće na usluzi građanima svih 24 časa. Prodavnice pogrebne opreme radiće od osam do 21 čas", saopšteno je iz Gradske uprave.

Dodali su da je radno vrijeme restorana i kafića koji se nalaze izvan stambeno-poslovnih objekata od sedam do 23 časa.

"Ugostiteljski objekti koji imaju znak kvaliteta 'Zlatna kašika' moći će da rade od sedam do 24 časa a diskoteke, barovi i noćni klubovi od 19 do dva časa iza ponoći", naveli su u Gradskoj upravi.

Napomenuli su da se radno vrijeme ostalih ugostiteljskih objekata na području grada ne mijenja.

U saopštenju još se navodi da u ponedjeljak neće raditi Gradska uprava kao i da u dane republičkih praznika ne rade republički organi i organizacije, organi jedinice lokalne samouprave, preduzeća, ustanove i druge organizacije i lica koja profesionalno obavljaju uslužne i proizvodne djelatnosti.

(Istinito)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zalosno

07.05.2016 15:59

Za republicki praznik, pa radni dan. "Ko ne postuje (drzavne-republicke)praznike, ne postuje ni drzavu-republiku. Odobrenja za rad na dane praznika je PROTIVZAKONITO. Kao i sve drugo!!!

ODGOVORITE