Bez saradnje sa onima koji nas napadaju

Vidoje Petrović, poverenik SNS za Loznici, prvi na odborničkoj listi te stranke, aktuelni gradonačelnik i kandidat za gradonačelnika, rekao je da su došli do saznanja kako "deo onih koji su u kampanji, mada otvoreno napadaju i njega i stranku govore biračima da će biti u koaliciji sa SNS".

Srbija 12.04.2016 | 11:02
Bez saradnje sa onima koji nas napadaju

To, ističe Petrović, "ne dolazi u obzir i reč je o neistinama i zavaravanju birača, kako bi dobili veće poverenje najavljujući, navodni koalicioni savez posle izbora, sa SNS".

"Zasad je izvesno da nećemo, sigurno, biti u koaliciji ni sa jednom od tri grupe građana i sa dve stranke, koje učestvuju u "trci" za odbornička i poslanička mesta", kaže Petrović.

"Nema rezona da oni koji na nas atakuju, iz sve snage, postanu naši koalicioni partneri. Na što bi to ličilo?Neki su se nadali da će kod nas doći do deoba, a baš oni koji su to očekivali, zbog sujeta, apetita i ambicija, podelili su se sami".

Petrović kaže da lista SNS, na kojoj je on na prvom mestu, "uživa punu podršku predsednika stranke Aleksandra Vučića".

Vučić je na nedavnom mitingu u Loznici, pored ostalog, rekao da je, "Vidoje uvek pobeđivao, a on ne, kao i da je reč o čoveku koji je neumoran i u traženju pomoći i podrške Vlade Srbije za Loznicu i Lozničane".

Petrović je na čelu Loznice puna tri mandata od čega je jednom izabranim na neposrednom izjašnjavanju birača.

(BN TV/V.M.)

Komentari / 0

Ostavite komentar