4 hit boje koje će vas izdvojiti iz mase

Zaboravite na neutralne boje! Proleće 2016. je rezervisano za sledeće hrabre nijanse.

Moda i ljepota 09.04.2016 | 08:16
4 hit boje koje će vas izdvojiti iz mase

Jarko roze, zlatno žuta, bogata ljubičasta i razigrana indigo su boje koje ovog proleća predlažu sve trendseterke da probamo. Zato dame, budite u trendu i ostavite monotone stvari u orman i parirajte suncu i lepom vremenu sledećim bojama!

Jarko roze

Pastelno roze boja je bila najpopularnija 2015. godine i naravno da je ove godine rado nosimo! Međutim, ako želite da ostavite snažan utisak predlažemo da isprobate karke nijanse ružičaste boje! U kombinaciji sa crnim ili krem elementima izgledaćete baš poput vaše omiljene lutke iz detinjstva - Barbie girl!

Zlatno žuta

Bojom sunčeve svetlosti i senfa ne samo da ćete ostaviti utisak IT devojke, već ćete i privuću dobre vibracije i optimizam! Verovali ili ne, ova boja se povezuje sa pozitivnim emocijama, poput radosti i sreće i to je samo još jedan razlog više da se obavezno nađe u vašim kombinacijama!

Indigo

Da li treba da napominjemo da teksas baš nikada neće izaći iz mode?! Ovog proleća, nose se kako tamne, tako i svetle nijanse teksasa i što je najbolje od svega slobodno ih možete spojiti!

Razigrana ljubičasta

Obožavamo je zimi, ali je još više volimo u proleće jer nas podseća na ljubičice, prirodu i u bilo kojoj kombinaciji će delovati moderno i savršeno!

B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar