8. mart: Na dar mamama Loznice

Povodom Dana žena, u u Vukovom domu kulture, Osnovna škola „Kadinjača“ je organizovala prodajnu izložbu i priredbu pod nazivom „Na dar mamama Loznice“, koja je , po poseti i sadržaju, poprimila velegradske razmere.

Srbija 07.03.2016 | 17:00
8. mart: Na dar mamama Loznice

Cilj ovog programa bio je prikaz glumačog, recitatorskog i muzičkog talenta učenika, ali i prezentacija brojnih umetničkih radionca koje se odvijaju u našoj školi.

 

Razni upotrbni predmeti, nakit i čestitke koje su učenici izradili bili su postavljeni u holu Vukovog doma, na prodajnoj izložbi, a sav ostvareni prihod biće upotrebljen za kupovinu sunčanih zavesa u matičnoj školi i nastavnih sredstava u izdvojenom odeljenju u Lozničkom Polju.

U programu je učestvovao veliki broj učenika koji su kroz pesmu, igru i dramski komad iskazali zahvalnost svim mamama, ali i ženama uopšte, koje život čine lepšim, toplijim i nežnijim.

Vukov dom kulture primio je mnoge mame, bake, tetke, strine, komšinice, ali i njihove muške pratioce, pa se tražilo mesto više, jer je sala ove ustanove bila premala da primi sve one koji su došli da vide šta đaci „Kadinjače“ znaju i umeju.

Autor: V. Mitrić

Komentari / 0

Ostavite komentar