Čelsi bira između Kontea, Simeonea i Alegrija!

Roman poslao Marinu u lov! Pitamo vas - ko je najbolje rešenje za Plavce?!

Fudbal 25.02.2016 | 23:00
Čelsi bira između Kontea, Simeonea i Alegrija!

Počelo je stihijski, ali glasine postaju sve glasnije. Sada i najugledniji ostrvski mediji pišu o interesovanju Čelsija za Antonija Kontea, koji je rešio da se posle Evropskog prvenstva u Francuskoj rastane sa reprezentacijom i Italije i vrati u klupski fudbal. U stvari, više je to od interesovanja. Gardijan navodi da je Marina Granovskaja, desna ruka Čelsijevog gazde Romana Abramoviča, već obavila razgovor sa Konteom.

Abramovič se nada da bi čvrsta trenerska ruka italijanskog selektora bila spasonosna na Stamfordu. Konte je opsednut fudbalom, kod njega nema mesta za velike sujete, timovi igraju onaj industrijski fudbal kakav je Čelsi negovao u prvom mandatu Žozea Murinja.

Ali Granovskaja je koketirala i sa drugim trenerima. Tačnije sa Konteovim naslednikom u Juventusu Masimilijanom Alegrijem, te šefom struke madridskog Atletika Dijegom Simeoneom.

Alegri se, međutim, ogradio, rekavši preko menadžera Đovanija Brankinija da mu je dobro i u Torinu.
"Juventus je narastao na nivo Bajerna, Reala i Barselone, giganata modernog evropskog fudbala", dodao je Brankini, iščekujući poziv izvršnog direktora Juventusa Bepea Marote na pregovore o produžetku saradnje.

Simeone je, takođe, do sada odbijao da napusti Visente Kalderon. Uostalom, njegova sloboda je ugovorom sa Atletikom procenjena na 17.000.000 evra. Navijači u Madridu ga obožavaju, a on sam je rekao da se neće izjašnjavati pre kraja sezone.

Stoga je Konte izbio u prvi plan. Ali čisto hipotetički - ko je po vašem mišljenju najbolji izbor za Plavce?

Komentari / 0

Ostavite komentar