Zakazani novi protesti u Podgorici

Demokratski front održaće proteste u Podgorici 24. i 25. januara. To je odlučeno na današnjoj sjednici Predsjedništva tog političkog saveza.

Region 16.01.2016 | 18:30
Zakazani novi protesti u Podgorici

U DF-u smatraju da dešavanja na crnogorskoj političkoj sceni potvrđuju da su protesti jedini efikasan model političke borbe koji, po njihovom mišljenju, može dovesti do formiranja prelazne Vlade i organizovanja prvih fer i demokratskih izbora.

"Predsjedništvo DF-a je takođe izrazilo očekivanje i da ostali politički subjekti koji su protiv Vlade Mila Đukanovića 25. januara neće učestvovati u kreiranoj farsi glasanja povjerenja Vladi, i da će tog dana biti ispred sa crnogorskim građanima na Velikoj narodnoj Skupštini.

Upravo je ovako najavljeni opstanak Vlade Mila Đukanovića najbolji dokaz političke korupcije i potvrde da je DF bio u pravu kada je 27. septembra otpočeo narodne proteste. Zato i smatramo da je na ovo ustavno nasilje jedini odgovor snažna i sinhronizovana akcija istinskih opozicionih snaga koje neće dozvoliti održavanje još jednih unaprijed pokradenih izbora", saopšteno je iz DF-a.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ajde

16.01.2016 17:38

Valjda ce vam sad upaliti

ODGOVORITE