Vučić: RTS da objavi svoje zarade i primanja

Predsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan što partija na čijem je čelu nije dovela nijednog čoveka na Radioteleviziju Srbije (RTS) i da njega zanima da javnom servisu sledeće godine bude dato manje para, nego ovogodišnje četiri milijarde dinara.

Srbija 05.01.2016 | 22:26
Vučić: RTS da objavi svoje zarade i primanja

"Mene zanima da mi njima sledeće godine platimo manje od tri milijarde dinara, ove godine smo dali četiri, da bismo uštedeli za škole, bolnice", rekao je Vučić na konferenciji za novinare, posle sastanka sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije.

Na programu u televizije Srbije, partija koju vodim, nije dovela nijednog čoveka i ponosan sam na to. Svi su iz nekog perioda Demokratske stranke, neko iz prvog, neko iz poslednjeg i to dovoljno dobro i mnogo govori o slobodama u Srbiji, cenzuri i diktaturi, rekao je Vučić.

U cenzuri i diktatori, taj koji laže da sam u Dubaiju, iako kažem da nisam napustio Srbiju, je imao dva intervjua, a ja nijedan, već samo autorski tekst u jednim novinama. To lepo govori i ponosan sam zbog takvog demokratskog RTS i demokratske atmosfere, rekao je Vučić.

Jedino bih voleo, rekao je Vučić, da objave kolike su im zarade, primanja, kao i mi što radimo.

Mislim da je to poštemo prema građanima Srbije koji plaćaju sve nas, rekao je Vučić.

Izvor: Fonet

Komentari / 0

Ostavite komentar