Zaboravljena studija vrijedna 640.000 KM

Partija demokratskog progresa očekuje od svih nadležnih institucija Republike Srpske da uzmu u razmatranje sljedeću aferu i trošenje narodnog novca zasnovanog na ozbiljnim tvrdnjama i činjenicama kojima je učinjena ogromna šteta po interes Republike Srpske.

Republika Srpska 25.12.2015 | 10:40
Zaboravljena studija vrijedna 640.000 KM

Očekujemo i da se preispita odgovornost lica koja su proizvela takvo štetno dejstvo kao rezultat protivustavnog, nezakonitog, koruptivnog, neracionalnog, neodgovornog i nepotističkog ponašanja.

AFERA „Četrdeset četiri“: „Zaboravljena studija od 640.000 KM“

Kakva je korist od studije rađene za potrebe ”Elektroprivrede Republike Srpske” – Hidro-informacioni sistem ”Vrbas” i izrada studije o mogućnosti izgradnje hidroelektrana u dijelu sliva rijeke Vrbas u Republici Srpskoj visina sredstava za realizaciju studije 640.000 KM?

Šteta za Republiku Srpsku 640.000 KM ili 2.000 prosječnih penzija

Ova studija je jedna u nizu studija koje su rađene za potrebe Elektroprivrede od kojih nije bilo koristi osim što su milionska sredstava izvučena iz ovog resursa na kojem su uglavnom radili jedni te isti konsultanti.

Ovaj dokument je izrađen još u decembru 2010. godine, a kakav je efekat danas, odgovor je teško dobiti.

(Partija demokratskog progresa)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

efekat

25.12.2015 08:32

Efekti su sasvim jasni, neko i nešto se radi, pravdaju radna mjesta kojekakvih stručnjaka i eksperata, malo se ugrade, potroše malo para od naroda i to tako funkcioniše. Krajnji efekat je totalni kolaps sistema ili bankrot ove nadri zemlje, protesti bez rješenja do intervencije neke strane prijateljske Države kojoj je stalo da sve opustoši. I opet Jovo nanovo, samo da ne bude rata ?

ODGOVORITE
Name

pop

25.12.2015 09:12

To je očito pranje para, a one završe u džepu tajkuna, nazovi strucnjaka,i tako od projekta do peojekta, vazno je izvući pare od naroda, a onda kao nema za penzije,i soc, primanja,samo nas revolucija moze spasiti.

ODGOVORITE