Svjetske zvijezde čuvaju megafrajeri

Poznato je da svjetske zvijezde imaju jako obezbjeđenje, koje čini jedan ili više tjelohranitelja. Međutim, kada se na mjestu tog tjelohranitelja nađe zgodan dasa, žene ne propuste priliku da prokomentarišu da je dobro imati tako lijepu zaštitu.

Svijet 07.12.2015 | 22:31
Svjetske zvijezde čuvaju megafrajeri

Holivudski glumac Kevin Kostner je prije 23 godine proslavio profesiju tjelohranitelja poznatih ličnosti. Sa Vitni Hjuston je na filmskom platnu činio tako atraktivan par. Danas u Holivudu šetaju slični parovi.

Posljednjih dana internetom kruži fotografija Adel i njenog zgodnog tjelohranitelja. U pitanju je Holanđanin Piter van de Vin, bivši mister Evrope i nekadašnji tjelohranitelj Ledi Gage. Snažan, mišićav, markantan... Vin plijeni na svakom korakom i hoda tako sigurno kraj dame fantastičnog glasa.

Poznato je da Dženifer Lorens uvijek bira seksi tjelohranitelje. Ranije je o njenoj sigurnosti brinuo Greg Lenz, a sada je na njegovom mjestu novi dasa.

U odijelu koje mu stoji kao saliveno lako svojim izgledom postane glavna vijest u svjetskom šou-biznisu.

Džulijus, tjelohranitelj Bijonse, pravi je zaštitnik. Poput modernog viteza on se trudi da bezbjednost njegove štićenice ništa ne ugrozi. Sigurno bi se sve žene smijale da ih čuva jedan takav frajer.

Kraj glumice Kristen Stjuart šeta veoma šarmantan muškarac. A posebno je kod njega privlačna posvećenost koju ukazuje ovoj brineti.

O njegovoj fit formi dovoljno govore fotografije.

Vrela Ibica i Madona sa svojim tjelohraniteljima uživa na njoj - taj prizor je obilježio ljeto iza nas.

Atraktivni i nasmijani muškarac kraj pop kraljice podsjeća nas na ljetnu vrelinu.

Izvor: NN

Komentari / 0

Ostavite komentar