Ovaj terorista se prvi raznio kod stadiona

Terorista Ahmed Almuhamed, čiji je identitet objavio "Blic", prvi se razneo u blizini pariskog stadiona, aktiviranjem eksploziva koji je nosio oko pojasa.

Svijet 15.11.2015 | 14:20
Ovaj terorista se prvi raznio kod stadiona

On je imao sirijski pasoš koji mu je, kao izbeglici, izdat po vanrednoj proceduri. Evropski zvaničnici veruju da postoji "veoma profesionalna grupa terorista koji se infiltriraju među migrante na njihovom putovanju ka EU".

Dvojica drugih napadača koji su se razneli na stadionu nosili su lažne turske pasoše.

Kako su grčki zvaničnici već objavili, Almuhamed je ušao na teritoriju Grčke 3. oktobra. “Blic” saznaje da je na teritoriju Srbije ušao 7. oktobra kod Miratovca, iz Makedonije. Prošao je kontradiverzionu proveru, pa se pouzdano zna da tokom kratkog proputovanja kroz našu zemlju nije bio naoružan.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

abc

15.11.2015 13:49

OVO JE TERORISTICKI AKT NEMA DILEME > KAD JE OVA NAPAST POCELA DA RADI *SVE DOK TRULI ZAPAD NIJE POCEO DA PRAVI NEKE ZAVERE NEKA PROLECA I DA SVUDA BUDE SUDIJA TOGA NIJE BILO *VIJETNAMI AFGANISTANILIBIJE SIRIJE STA ZAPAD I OSTALI TRAZE TAMO POSTOVANA GOSPODO ZAPADA SMIRITE SE U VASIM DRZAVAMA DA NE STRADA NEVIN NAROD>

ODGOVORITE
Name

amir

15.11.2015 14:40

Tacno tako.zalosno je ovo sto se desava. Al sta vise rade zapadnjaci kada ce vec sjahati sa citave planete.oni bas ovo traze. Neka zivi svako u svojoj kuci.od.... U Ameriku tamo kroji zakone