Moto GP - Rosi: Lako je Lorencu kad ima telohranitelja na stazi!

"Ovo je sramota za sport", poručio je Valentino Rosi nakon trke u Valensiji.

Ostali sportovi 09.11.2015 | 20:00
Moto GP - Rosi: Lako je Lorencu kad ima telohranitelja na stazi!

Nije uspeo.

Pokušao je sve što je bilo u njegovoj moći na stazi u Valensiji Valentino Rosi, ali nije uspeo da se probije makar do druge pozicije i tako osvoji titulu. Ostao je daleko od vodeće trojke Horhe Lorenco, Mark Markez i Dani Pedrosa, pa je titula pripala prvom od njih Horheu Lorencu koji je vozio gotovo savršenu trku u Španiji...

Niko nije ni zamerio Lorencu, nego je više bilo osvrta na pasivnog Marka Markeza koji, utisak je većine, nije previše puta "izazivao" Lorenca i tako pokušao da ga poremeti u osvajanju titule koju mu je praktično "stavio u ruke" u trci pre te.

"Uradio sam sve što je bilo u mojoj moći, ali smo imali vrlo čudnu situaciju na stazi gde je Markez bio telohranitelj Lorencu. To je sramota za sport", rekao je Rosi.

Markez nije ostao dužan "doktoru" i poručio mu je da ima "manjak poštovanja za njega kada je mogao da pretpostavi da nije pružio sve od sebe na stazi".

Šampion Horhe Lorenco nije previše mario za reči drugih.

"Ovu titulu posvećujem Španiji. Zaista sam srećan sam što su tri Španca na pobedničkom postolju. Da je Rosi šampion i da su još dva Italijana na podijumu, siguran sam da sve bilo isto", rekao je Lorenco.

Komentari / 0

Ostavite komentar