Pretjerani zahtjevi zvijezda

Šta sve svetske muzičke zvezde zahtevaju u svojim koncertnim ugovorima

Zabava 09.11.2015 | 19:30
Pretjerani zahtjevi zvijezda

ORGANIZATORI koncerata muzičkih zvezda osim često visokog honorara i prostora na kom će se svirka održati, moraju da ispune i ponekad krajnje neobične zahteve mušičavih pevača.Tako Maraja Keri uvek traži da joj na raspolaganju bude "kristal" šampanjac (flaša košta 200 dolara), dežurnu osobu koja će da sklanja njene iskorišćene žvake i na desetine boca sa vitaminskom vodom u kojoj kupa svoje pse.

Dženifer Lopez, pak, u svom ugovoru ima stavku da joj garderoba obavezno bude okrečena u belo, kao i da sve u prostoriji, od cveća, preko stolnjaka, zavesa, sveća do kauča, mora da bude u beloj boji.

Barbra Strejsend zahteva da latice ruže budu u VC šolji njenog toaleta i zabranjuje obezbeđenju da nosi majice sa kratkim rukavima. U bekstejdžu Ledi Gage neizostavno mora da bude 28 flaša hladne vode i još 28 boca vode sobne temperature. Na njenom spisku su još crveno i belo vino, irski viski, dok zidovi treba da budu prekriveni satenom u crnoj i srebrnoj boji.

Pop kraljici Madoni je u svakoj dvorani ili stadionu gde nastupa neophodna potpuno nova daska na VC šolji, kao i ruže čija je visina stabljike tačno 15,24 centimetara. Pevačica i Oskarom ovenčana glumica Šer osim svoje garderobe mora da ima i posebnu prostoriju isključivo za perike, koje na koncertima menja gotovo za svaku pesmu.

U svlačionici reperke Niki Minaž uvek mora biti nešto da prezalogaji. Obavezna stavka su - začinjena pileća krilca, guma za žvakanje sa tri različita ukusa i oval sira. Takođe želi i sveće koje mirišu na peciva.

Pop pevačica sa Barbadosa Rijana traži isključivo "oreo" čokoladni keks, gumene bombone "haribo", "bejbibel" sir i energetsko piće "red bul". Tepih u garderobi mora da bude sveže očišćen, kako bi Rijana mogla po njemu da šeta bosa.

Novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tito

10.11.2015 13:43

A jesu levati, kod nas nas Lemi jede zlatnom kasikom...

ODGOVORITE