Loše kritike za film Anđeline Džoli i Breda Pita

"By the sea" je priča o paru čiji je brak u krizi, a inspirisana je tugom koju je slavna glumica proživela nakon smrti majke 2007. godine

Zabava 09.11.2015 | 19:00
Loše kritike za film Anđeline Džoli i Breda Pita

Novi film Anđeline Džoli i Breda Pita "By the sea", koji u američke bioskope stiže 13. novembra, loše je ocenjen od strane kritike.


Džoli i Pit ponovo igraju zajedno nakon 10 godina od komedije "Gospodin i gospođa Smit", i to u ostvarenju koje je Džoli i režirala.

"By the sea" je priča o paru čiji je brak u krizi, a inspirisana je tugom koju je slavna glumica proživela nakon smrti majke 2007. godine.

Kritičar "The Hollywood Reporter" Tod Mekarti je ocenio da je "By the sea" slab pokušaj ugledanja na evropski umetnički film i da će još jednom dokazati da čak i velika imena ne mogu da privuku publiku nečemu što samo po sebi nema razlog postojanja.

Alonso Duralde, kritičar portala TheWrap.com, opisao je film kao niz "dosadnih scena iz dosadnog braka", dodavši da je bilo teško gledati dvoje talentovanih glumaca koji igraju isprazno, bez međusobne hemije.

Kritičari su pozitivno ocenili vizuelni aspekt filma, uz ocenu da da ni on nije mogao da nadoknadi slab scenario i siže u kome se ništa ne dešava.

Skot Mendelson (Forbes.com) divi se filmu više nego što je uživao gledajući ga i smatra da će se možda projekat dopasti ljubiteljima stranog filma sa mnogo dijaloga.

"Za sve druge to će verovatno biti kao dugometražna reklama za parfem sa povremenim izlivima emocija", dodao je on.

Fred Topel (NerdReport.com) bio je nešto finiji u kritici: Svaki put kada dođete da vidite autorovu dušu na ekranu, ako vas to ne intrigira dovoljno tokom dva sata, u pitanju je promašaj".

Kritičar lista "Variety" Džasting Čeng nazvao je film "neprikrivenim projektom taštine", koji će testirati strpljenje i najvećih fanova Anđeline Džoli i Breda Pita.

Novosti

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Srbin

10.11.2015 08:20

Za režisera se školuje, a za glumicu se dižu noge. Možda je tu poenta njenog neuspjeha u stvaranju filma.

ODGOVORITE
Name

Dragan

10.11.2015 11:54

I za glumicu se školuje. Misliš li da bi ova koza mogla da iznese neku ozbiljnu ulogu u pozorištu? Tamo gde nema bezbroj ponavljanja jedne te iste scene? Teško!

Name

mrkalj.

10.11.2015 13:20

Prestao..Bred pit.!

Name

Pekara

10.11.2015 12:41

Uđu Anđelina Džoli i Bred Pit u pekaru i Anđelina kaže:molim vas za mene burek a Bredu pitu?!

ODGOVORITE