Tači pozvao Srbiju da podrži Kosovo?!

Kosovski premijer Hašim Tači pozvao je Srbiju da podrži prijem Kosova u Unesko i da "gleda u budućnost mira, pomirenja i poštovanja kulturnih istorijskih vrednosti".

Region 04.11.2015 | 15:00
Tači pozvao Srbiju da podrži Kosovo?!

Članstvo Kosova u Unesko bolje će očuvati i potvrditi srpsko kulturno i istorijsko nasleđe - rekao je Tači za agenciju AP.

U Parizu se od 3. do 18. novembra održava zasedanje Generalne konferencije Uneska na kojoj će, između ostalog, biti razmatrana preporuka Izvršnog saveta za prijem Kosova u tu organizaciju. O Kosovu bi trebalo da se raspravlja oko 9. novembra.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić predvodi delegaciju Srbije na Generalnoj konferenciji Uneska, a tokom dana održaće govor.

U delegaciji su i ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić, kao i predsednik Nacionalne komisije Srbije za saradnju s Unesko Goran Milašinović, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

sasars

04.11.2015 14:19

aj ne seri buregdžija

ODGOVORITE
Name

XL

04.11.2015 15:47

OVAJ JE VELIKI SKOT. ZAR STVARNO MISLI DA SU SRBI RETARDIRANI? BIO JE U PRAVU JEDAN KARABINJER KOJI JE BORAVIO NA KOSOVU I IZJAVIO DA SU ŠIPTARI SAMO JEDAN KORAK ISPRED ŽIVOTINJA.

ODGOVORITE
Name

Neđo 02.11.2015

05.11.2015 05:47

Toliko si,Srba pobio ,pa hoćeš da srbi dozvole nepriznatoj zemlji da uđe u UNESKO.MISLIM DA ĆEŠ SKORO UĆI U ZATVOR SA TVOJOM MAFIJOM.

ODGOVORITE