Video: Gađanje publike u NBA košta 25.000 $!

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Ostin Rivers kažnjen je od strane kluba sa 25.000 dolara, jer je pogodio navijača jastukom za sedenje.

Košarka 01.11.2015 | 18:20
Video: Gađanje publike u NBA košta 25.000 $!

Bek Klipersa, inače sin trenera ovog kluba Doka Riversa, se izvinio zbog incidenta koji je napravio na prvom meču sezone protiv Kingsa.

Rivers je dok se smeštao na klupu iznerviran bacio jastuk u publiku, a on je pogodio jednu ženu u drugom redu Slip Trejn Arene u Sakramentu, povredivši joj oko.

"Jastuk je bio lagan i jednostavno je odleteo u vazduh. Nisam video da je završio u publici. Izvinjavam se, nisam namerno to uradio. Pokušao sam to da objasnim NBA ligi. Ovo mi se nikad nije desilo. Nemam istoriju bacanja stvari. Naučio sam lekciju da ne ispoljavam svoj bes na stvarima. Obećao sam da se neće ponoviti", rekao je Rivers.

Rivers je nakon pobede Klipersa nad Kingsima (111:104) na premijeri sezone u sredu uveče pozvao nesrećnu ženu i njenu porodicu u svlačionicu kako bi im se lično izvinio, a onda se fotografisao s njima.

"Bila je fina, ipak je to bilo slučajno. Bio sam fustriran, jednostavno sam zgrabio prvu stvar, ali ne da je bacim u publigu. Bilo je automatski. Nikad nisam nikoga gađao. Žao mi je, navijači ne bi trebalo da dolaze na utakmicu zabrinuti da li će ih nešto pogoditi u lice", dodao je mlađi Rivers.

Rivers je postigao samo tri poena za 16 minuta protiv Kingsa, uz sva tri promašena pokušaja za tri poena, ali nije to razočaralo njegovog oca.

"Razočaran sam kao roditelj", našalio se Dok Rivers.

Ovo nije prvi incident igrača Klipersa sa jastucima za sedenje. Prošle sezone jedan je u publiku šutnuo krilni centar Glen "Big Bejbi" Dejvis protiv Seltiksa u Bostonu, za šta je kažnjen sa 15.000 dolara.

Klipersi su protekle noći ubedljivo savladali Dalas Meverikse, a mladi Rivers je postigao 14 poena (5/10 iz igre) uz dva skoka, te po asistenciju i ukradenu loptu.

Komentari / 0

Ostavite komentar