Putnici napali posadu češkog aviona

Putnici čarter leta iz Tel Aviva u Pariz napali su u četvrtak posadu aviona češke kompanije "Travel Servis" koja je trebalo da ih preveze i tražili da se promjeni avion i kompanija, zato što se plaše da lete sa Česima ili bilo kojom kompanijom osim izraelske.

Svijet 16.10.2015 | 14:14
Putnici napali posadu češkog aviona

Jučerašnji čarter let češkog aviona sa mješovitom posadom, češkim pilotima i stjuardesama uz dva izraelska stjuarda, unajmila je izraelska aviokompanija "Arkija". Međutim, još na aerodromu Ben Gurion u Tel Avivu putnici su počeli da se svađaju, psuju i napadaju češke stjuardese i bučno zahtijevaju da ih preuzme neka izraelska kompanija jer se plaše da lete sa Česima.

Putnike je smirila tek intervencija izraelske policije ali neki od njih su odbili da uđu u češki avion.

"Platio sam da letim s izraelskom kompanijom a ne sa Česima. Bezbjedno se osjećam samo s izraelskom aviokompanijom", objasnio je za lokalne medije jedan ogorčeni putnik.

"Arkija" je potvrdila incident i navela da je šokirana, posebno zato što češki avioprevoznik "Travel Servis" spada u najpouzdanije čarter kompanije u Evropi, a svoje putnike na njegove letove redovno šalje nekoliko izraelskih kompanija.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

miki

16.10.2015 14:33

Zidovska posla.

ODGOVORITE
Name

STRAH

16.10.2015 20:20

Opravdan strah i nepovjerenje. Sad je to presl u maniju ali kako se kaze ' koga su zmije klale i gustera se boji'.

ODGOVORITE