Vučić ide na utakmicu Albanija – Srbija

Predsednik Fudbalskog Saveza Srbije, Tomislav Karadžić otkriva da će premijer Srbije Aleksandar Vučić krenuti put Elbasana na utakmicu Albanija-Srbija.

Srbija 30.09.2015 | 15:25
Vučić ide na utakmicu Albanija – Srbija

“Ide premijer Aleksandar Vučić, a uz njega nema straha. Sa njim smo mnogo jači“, rekao je Karadžić.

Pored premijera, Karadžić će se oslanjati i na zaštitu 5-6 inspektora u civilu iz našeg Ministarstva unutrašnjih poslova, koji će putovati sa delegacijom “orlova“ u prestonicu Albanije, Tiranu, a potom i u gradić Elbasan, gde će biti odigran meč.



“Juče smo imali poslednji sastanak sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova. Sve je dogovoreno. Niko od nas koji idemo nema strah za svoj život. Imamo uverenja od albanskih predstavnika da će sve proteći u najboljem mogućem redu. Lično sam sa predsednikom FS Albanije Amandom Dukom, na sastanku održanom na Malti, pričao na temu bezbednosti i izneo fakte koji govore da incidenata ne bi trebalo da bude. Iskreno se nadam da će biti tako i da ćemo svi u Elbasanu uživati u lepoj fudbalskoj predstavi“, kaže Karadžić za Sport.

Podsetimo, meč Albanija-Srbija biće odigran u Elbasanu, na stadionu “Elbasan arena“ u četvrtak 8. oktobra od 20:45 sati.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dodik

30.09.2015 13:40

Hoces da se dokazes da si jadni srbin nebi od tebe opanka isprljo jado jadna.

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

30.09.2015 13:53

Bolje je da posjeti Farmu!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

fuj

30.09.2015 15:55

Vucko i Karadza! Jeste se i sastali!

Name

brodjo

30.09.2015 17:02

Puno si hrabar,svaka cast ali sve do jednom,ja ne bio na njegovom mjestu,kakvih sve ima fanatika Sretno!

ODGOVORITE