Dule: Milojević nije htio poslije mene u Partizan!

Duško Vujošević rekao je u intervjuu za Pobjedu da i dalje nastavlja da navija za Partizan bez obzira na to što je nedavno smenjen sa mesta trenera.

Košarka 27.09.2015 | 15:00
Dule: Milojević nije htio poslije mene u Partizan!

„Čovek sam koji navija za Partizan. Samim tim, način smene i smena koja nije izazvana sportskim motivima, već mojim obrazlaganjem situacije da jedna institucija kao Partizan nema od države adekvatan tretman, niti ima ni blizu tretman kao drugi klub iz grada, mi je teško pala."

Vujošević je istakao da nije imao kontakt sa novim rukovodstvom kluba. Umesto njega trener crno-belih postao je Petar Božić, a na mestu predsednika Predraga Danilovića zamenio je Nikola Peković.

„Posebno teško mi pada to što su izvršioci toga bili moji dugogodišnji saradnici, kako oni koji su na sceni, kako oni koji su iza scene. Bez obzira na to, moj život je jako vezan za Partizan i to je klub za koji nastavljam da navijam. Nisam imao kontakt sa novim ljudima iz Partizana, a posebno ne sa onima koji su ostali. Stvarno, ne znam šta je drugima u glavi. Sa moje strane, Peković je imao jednu simpatiju. Ako su određene stvari postajale, to je bilo samo zato što sam mu uvek želeo još bolje od onoga što mu se dešavalo. Kakav je njegov ugao gledanja i onaj deo priče iz "Aleksandrijskog kvarteta", ja stvarno ne mogu da znam“, zaključio je Vujošević.

Kao naslednik Vujoševića spominjao se i trener Mega Leksa Dejan Milojević.

"Moram reći da cenim gest Dejana Milojevića, koji je rekao da ne želi da dolazi u Partizan posle mene, na ovakav način", naglasio je Vujošević.

Trofejni stručnjak je za sada bez angažmana, ističe da mu odmor ne prija, ali da mu je potreban.

„Moja smena se desila u periodu koji je vrlo nezgodan za bilo kog trenera, po pitanju traženja novog posla. Prvo, em je kriza, mnogo klubova je u finansijskim problemima i mnogo manje ima posla nego ranije. Sa druge strane, sve ekipe su već u zamahu priprema i ne verujem da bilo koji klub postoji koji u ovom trenutku planira promenu trenera. Odmor mi ne prija, ali je potreban. Odmor, kada je prirodan i zaslužen, prija, a ovako, nisam siguran“, zaključio je Vujošević.

Komentari / 0

Ostavite komentar