Princ pokušao da siluje služavku

Saudijski princ Majed Abdulazis Al-Saud (28), uhapšen je u svojoj vili na Beverli Hilsu jer je optužen za pokušaj silovanja svoje radnice.

Svijet 26.09.2015 | 09:40
Princ pokušao da siluje služavku

Policija je primila poziv od jednog zaposlenog u vili saudijskog princa, a po dolasku su intervjuisali sve koji rade za njega.

Navodno, princ je pokušao da natjera djevojku na oralni seks, što je ona odbila, pa je u kući nastala drama. Komšija je izjavio da je vidio krvavu ženu kako zove u pomoć u srijedu ujutru, kada je i djevojka prijavila incident.

Princ je oslobođen kada je za njega plaćena kaucija od 300.000 dolara. Policija je potvrdila da princ nema imunitet u ovom slučaju, a za 19. oktobar je zakazano suđenje.

U ovoj kući od 37 miliona dolara živi 20 osoba, uglavnom zaposlenih kao posluga, a komšije nisu srećne zbog toga što u njihovom kraju živi osoba koju mora da čuva naoružano obezbjeđenje.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

bosanac

26.09.2015 08:39

Dvadeset i osam mu godina,a vila od 37.mil.dolara. I cuva ga naoruzano osoblje, a sluze ga djevojke. I jos hoce da ih siluje. A takvih je mnogo po svijetu ima li Boga i pravde da takve debile kazni. I to sa teskom bolescu da ne moze ni umrijeti ni ziviti, a da se siromasni bar tome mogu veseliti kad ne mogu boljem zivotu.

ODGOVORITE
Name

Bivši musliman

28.09.2015 10:12

E, to vam je taj đavolji islam.

ODGOVORITE