Hit izjava nove Mis Italije

Mlada košarkašica Aliče Sabatini, koja je u nedelju ponela titulu Mis Italije, svojom kontroverznom izjavom zapanjila je članove žirija i izazvala lavinu posprdnih komentara na internetu.

Zabava 23.09.2015 | 10:48
Hit izjava nove Mis Italije

U završnici takmičenja, čije je finale održano u nedelju uveče, 22-godišnja Sabatini je na pitanje u kojem bi istorijskom razdoblju najviše volela da živi, kao iz topa odgovorila "1942".

Član žirija Klaudio Amendola je u neverici ponovio:

- 1942? U vreme Drugog svetskog rata?

- Da, tako je, u Drugom svetskom ratu. O njemu su napisane stranice i stranice i volela bih da sam imala priliku da ga proživim. Budući da sam žena, ne bih svakako bila u vojsci, bilo bi me strah i ostala bih kod kuće - rekla je ne trepnuvši misica.

- Sa "poželela bih mir u svetu" došli smo do "želela bih da proživim rat" - zaključio je zaprepašćeni Amendola.

Naivni odgovor nove Mis Italije ubrzo je postao glavna tema na društvenim mrežama na kojima su osvanule fotomontaže sa Sabatinijevom u ratnim scenama uz komentare "jedina žena koja ne želi mir u svetu" i "Mis partizanka".

Aliče ovaj gaf nije sprečio da te večeri osvoji titulu, a pogledajte neke od urnebesnih montaža kojima su se korisnici društvenih mreža našalili na njen račun.

Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ЛЕПОТА ЈЕ ПРОЛАЗНА

05.10.2015 08:50

Да л' је боље бити леп ил' глуп?

ODGOVORITE