Kćerka Breda i Anđeline želi da promijeni pol

Šilo Džoli Pit oduvek je radije birala pantalone i široke majice umesto haljina na cvetiće, a njeni roditelji, Bred i Anđelina vremenom su primetili da njihova ćerka zapravo želi da postane dečak.

Zabava 16.09.2015 | 13:09
Kćerka Breda i Anđeline želi da promijeni pol

Kako za Šilo, kao i za svu ostalu decu žele samo najbolje, rešili su da konsultuju psihologa u vezi ovog slučaja i potraže savet.

- I Anđelini i Bredu je najbitnije da Šilo bude srećna i samouverena i spremni su da učine sve kako bi joj pružili dom pun ljubavi u kome će se osećati sigurno - izjavio je izvor blizak porodici Pit-Džoli za RadarOnline.

U toku jednog intervjua Bred je izjavio da Šilo zahteva da je zovu Džon, a Anđelina je otišla korak dalje i kod Opre 2010. otvoreno izjavila da njena ćerka želi da bude dečak i da je tražila da je ošišaju na kratko.

- Obožava da nosi mušku garderobu i više se druži sa svojom braćom. Zapravo, ona veruje da je njihov brat - kazala je popularna glumica.

Bred je u početku mislio da je to samo faza i da je Šilo muškarača, međutim, kako je vreme prolazio njegovo mišljenje je počelo da se menja.

Blic Žena

Komentari / 0

Ostavite komentar