Vesterman: Partizan nikada neće umreti!

"U kontaktu sam sa Bogdanovićem, Milosavljevićem i Milutinovim, ali i sa ostalim bivšim saigračima iz Partizana", kaže Francuz.

Košarka 18.09.2015 | 09:40
Vesterman: Partizan nikada neće umreti!

Leo Vesterman je jedan od igrača koji će istrčati na teren Lila u meču protiv Letonije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, ali ipak ne zaboravlja šta mu je pomoglo da do toga dođe - Partizan. Francuski reprentativac priznao je da je ostao u kontaktu sa Bogdan Bogdanovićem, Dragan Milosavljevićem i Nikolom Milutinovim, ali i sa ostalim bivšim saigračima iz Partizana.

"Trudimo se da ostanemo u kontaktu. Čujemo se skoro svake sedmice. Veliki smo prijatelji. Oni nisu samo dobri igrači sa kojima sam igrao, već smo i veliki prijatelji" rekao je Vesterman, a prenosi Sportski žurnal.

Francuz je prokomentarisao smenu u Partizanu.

"Nije laka situacija. Pokušavaju da urade nešto dobro sa novim predsednikom i trenerima, koje svi znaju. Svi oni su legende crno-belih. Svi znaju da su Pera Božić i Dušan Kecman igrači koji su doneli najviše trofeja u Humsku. Znaju kako se pobeđuje i dobro je što su pristali da budu treneri", rekao je Vesterman.

Ako pitate Vestermana, jedno je sigurno:

"Partizan nikada neće umreti!".

Komentari / 0

Ostavite komentar