Sutra sunčano uz umjerenu oblačnost

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost, dok će tokom večeri i noći u većini krajeva doći do naoblačenja.

Bosna i Hercegovina 08.09.2015 | 15:02
Sutra sunčano uz umjerenu oblačnost

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, ujutro će biti malo do umjereno oblačno i svježe vrijeme, na planinama hladno, a na sjeveru i istoku ponegdje oko rijeka sa maglom.

Tokom dana pretežno sunčano, uz malu ili umjerenu oblačnost. U drugom dijelu dana postepeno povećanje oblačnosti sa juga, a do večeri i tokom noći naoblačenjenje u većini krajeva.

Jutarnja temperatura od tri do osam, na jugu Hercegovine od 12 do 17, a najviša dnevna od 17 do 22, na jugu Hercegovine od 24 do 28 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica tri, Han Pijesak 12, Kupres 13, Čemerno, Kalinovik i Sokolac 14, Drinić, Mrakovica i Ivan Sedlo 15, Gacko 16, Mrkonjić Grad, Nevesinje i Sarajevo 17, Ribnik, Bugojno, Drvar, Gradačac, Jajce i Srebrenica 18, Novi Grad, Rudo, Bijeljina, Livno i Tuzla 19, Banjaluka, Bihać, Sanski Most, Zenica i Zvornik 20 stepeni Celzijusovih.

U Doboju, Srpcu i Prijedoru u 14.00 časova je izmjerena temperatura od 21 stepena, Višegradu 22, Bileći, Mostaru i Trebinju 25 i Neumu 26 stepeni Celzijusovih.

Komentari / 0

Ostavite komentar