Cijela banda u zatvoru slavila uz tortu od kokaina

Pripadnice brazilske bande "Primeiro Comando da Capital", poznate i pod nazivom "First Command of the Capital", počastile su brojne članice jednog zatvora na severu Sao Paula kokainom, marihuanom i rumom povodom 22. godišnjice od osnivanja ove uticajne kriminalne organizacije.

Zanimljivosti 08.09.2015 | 09:32
Cijela banda u zatvoru slavila uz tortu od kokaina

Snimci koji su tom prilikom nastali otkrili su da je rođendansku zabavu predvodila Kandida Marija Santana Bispo, žena koja je uhapšena 2009. godine jer je učestvovala u organizaciji izvlačenja pripadnika svoje bande iza rešetaka.

Bispo je, na snimku zatvorenice pozvala da se najpre zagreju rumom i marihuanom, ali i da potom navrate na 'tortu' na kojoj je kokainom ispisano ko i šta slavi.

"First Command of the Capital" je najveća brazilska kriminalna organizacija s otprilike 13 hiljada članova (od čega ih se šest hiljada nalazi po raznim zatvorima). Ona deluje u 22 brazilske države, Paragvaju i Boliviji.

Banda se ponajviše bavi švercom i distribucijom droge, ali se bavi i drugim kriminalnim radnjama. Poznata je i po žestokim i nemilosrdnim obračunima s policijom.

Pripadnici "Primeiro Comando da Capital" su tako 2012. godine punih mesec svakog dana iz osvete ubijali po najmanje jednog policajca jer su se predstavnici zakona drznuli da pucaju u njihove članove.

(liveleak.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar