Jestive papuče

Platforma ovih, zaista jedinstvenih papuča, napravljena je od crnog i belog hleba, a potpetice od tvrdog čedar sira, prepoznatljivog po jakom mirisu

Zanimljivosti 07.09.2015 | 16:50
Jestive papuče

Već je poznato da je obuća sa visokim potpeticama ženska strast, pa nije ni čudo što se kreatori neprestano trude da osmisle nove, autentične modele od kojih "zastaje dah". To je pošlo za rukom britanskoj studentkinji Lizi Dilon koja je na nedavno održanom Sajmu poljoprivrede u Velikoj Britaniji privukla veliku pažnju nesvakidašnjim dizajnom jestive obuće u okviru manifestacije "Cheese Couture". Naravno, i njene papuče su od sira!

- Dizajniranjem obuće od hleba i sira sa jakim mirisom, htela sam da pokažem da su "mirisne" noge i visoka moda u stvari usko povezane- izjavila je maštovita dizajnerka. Svoju kreaciju nazvala je Jimmy Cheese, aludirajući na poznati brend Jimmy Choo i istoimenog dizajnera. Platformaovih, zaista jedinstvenih papuča, napravljena je od crnog i belog hleba, a potpetice od tvrdog čedar sira, prepoznatljivog po jakom mirisu.

(Večernje novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pa

07.10.2015 22:55

Gluposti.

ODGOVORITE