KK Partizan: Peković je jedini kandidat za predsjednika!

Bivši košarkaš Partizana Nikola Peković biće novi predsednik 'crno-belih', potvrđeno je na zvaničnom klupskom sajtu.

Košarka 04.09.2015 | 22:45
KK Partizan: Peković je jedini kandidat za predsjednika!

Kako se navodi u saopštenju, Radna komisija je na sastanku u petak jednoglasno predložila kandidaturu Pekovića za predsednika kluba, sa njim je obavljen razgovor i on je prihvatio ponuđenu funkciju.

Predlog će biti i zvanično iznet pred Skupšitnu kluba na vanrednom zasedanju.

"Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo javnost da je Nikola Peković jedini kandidat Radne komisije za predsednika novog Upravnog odbora kluba", navodi se u saopštenju.

Radna komisija će nastaviti rad na zakazivanju Skupštine kluba u skladu sa procedurom. Članovi komisije su Mlađan Šilobad, Ilija Držić, Dragan Todorić, Budimir Krstović i Mirko Tišma.

Crnogorski košarkaš je boje Partizana branio od 2005. do 2008. godine. Ukoliko preuzme čelo kluba, Peković neće biti prvi aktivni košarkaš koji će biti i predsednik Partizana, pošto je to isto bio Vlade Divac pre 15 godina.

Peković ima još tri godine ugovora sa Minesota Timbervulvsa, u čijim redovima je od 2010. godine. Tokom karijere, crnogorski centar je igrao još za Atlas i Panatinaikos.

‘Crno-beli’ su ostali bez predsednika početkom prošle nedelje, kada je predsednik Predrag Saša Danilović podneo neopozivu ostavku.

Komentari / 0

Ostavite komentar