Ovo je HIT! Balkon ''čeka'' Bolta i Duška Koraća!

Na Facebook-u otvorena šaljiva stranica na kojoj se najavljuje doček u Beogradu za Useina Bolta i komentatora RTS Duška Koraća.

Ostali sportovi 29.08.2015 | 12:15
Ovo je HIT! Balkon ''čeka'' Bolta i Duška Koraća!

"Juso, Juso, Jusoooooo! Ima Boga, ima Boga! Ovo je pobeda sporta nad farmacijom", urlao je u mikrofon komentator Radio-televizije Srbije Duško Korać nakon što je Jamajčanin Usein Bolt dobio Amerikanca Džastina Getlina u trci na 100 metara na Svetskom prvenstvu u Pekingu.

Korać je silno želeo da Bolt pobedi "prevaranta" Getlina, a želja mu se ispunila, uz komentar da je Jamajčanin uradio "veliku stvar, ne samo za atletiku već i za sport u celini".

Par dana kasnije Bolt je deklasirao Getlina i u trci na 200 metara i potvrdio klasu.

Komentar Duška Koraća bio je nešto o čemu se među ljubiteljima sporta u Srbiji, maltene, više pričao nego o trijumfu Bolta.

Podsetite se tog komentara.

U međuvremenu, nastale su razne šale, a jedna od njih je i Facebook stranica: "Doček Juseina Bolta i Koraća ispred Skupštine" :)))

Između ostalog, "organizatori dočeka" najavljuju vatromet za Jusu i Koraća, nastup Bob Marli tribjut benda, kao i promociju Koraćeve knjige o skakačici s motkom Jeleni Isinbajevoj (čuveni su i njegovi komentari o sjajnoj Ruskinji): "Jelena Isinbaeva - žena, majka, kraljica".

Komentari / 0

Ostavite komentar