Preljuba, laži i prevare i pokušaj ubistva?

Izvesna Šumadinka Ivana, zbog koje je Vatrena Slađa zapalila „mercedes“ svom dečku Zoranu Markoviću, tvrdi da ona nije njegova devojka. Kaže da ima dečka policajca s kojim je u tajnoj vezi i za koga se udaje.

Srbija 27.08.2015 | 19:40
Preljuba, laži i prevare i pokušaj ubistva?

Gorica i Ivana, misteriozne žene koje je Slađana Lazarević (39) iz Kusatka navodno zatekla u kolima svog bivšeg ljubavnika, i to u momentu dok su mu navodno pantalone bile spuštene do kolena, kažu da im je ova priča „zagorčala život“.

Njih dve su „Blicu“ ispričale različite verzije događaja koji se dogodio u ponedeljak rano ujutru. Slažu se samo u tome da je Vatrena Slađa, kako piromanku sada nazivaju u rodnom Kusatku, sve slagala.

Gorica je moja drugarica i ona je sa Zoranom, svojim bratom, u nedelju uveče došla kod mene u Aranđelovac, a zatim smo svi krenuli kod Gorice u Banju da tamo prenoćimo. Zoran je bio prilično pijan, zato smo stali pokraj puta.

To nije nikakvo mesto za ljubavnike. Naterala sam Zorana da stane. I on je tu i zadremao. Sedela sam pozadi, Gorica na mestu suvozača, i onda se odjednom pojavio plavi „kec“. Udario nas je odnapred. Bila sam u šoku, i onda sam videla tu crnu ženu koja izlazi iz kola, prilazi, poliva automobil benzinom i pali ga... Gorica i ja smo probudile Zorana, izvukle ga na drum. Ta žena je psovala, vikala, vređala - priča Ivana.

Misteriozna Aranđelovčanka o kojoj bruji ceo grad kaže da je cela priča velika sramota za nju i njenu porodicu i da zbog toga pije lekove.

Ceo komšiluk sad ispreda priče. Ja sa Zoranom u ljubavnoj vezi? Svašta. Ja imam 21 godinu, a on 45. Samo mi je napravila problem s verenikom, koji je policajac. Znate, ja sam sa dečkom tri godine. U tajnoj vezi zato što sam na početku imala još jednog momka. Ali sada sam samo s njim, i zaprosio me je pre nego što se ovo desilo. Kad je pukla bruka, napao me je, svađali smo se. Nije mi verovao, ali sada smo se pomirili. Veruje mi i udajem se, a Slađu ću tužiti. Može da priča šta hoće, ali laže - kaže Ivana.

Drugi svedok iz Zoranovog automobila - Gorica (39) ima drugačiju verziju događaja na putu iz Aranđelovca ka Banji.

Ja sam zvala Zorana to veče da dođe kod mene i da odemo kod Ivane. Ivana tada nije radila i otišli smo da joj odnesemo cigarete i hleb. Popili smo kafu i onda je Ivana odlučila da prenoći kod mene. Krenuli smo nazad, i onda u Risovači, kod groblja, udarila nas je ta žena - kaže Gorica, ne pominjući ništa o Zoranovom spavanju zbog pijanstva.

Udarila nas je i mi smo stali. Svi troje smo izašli napolje, ali je ta Slađa već polivala benzinom kola. Buknula je vatra. Zoran je vikao: „Šta to radiš?“. Pokušavao je da ugasi požar. Onda je Slađa sela u „kec“, dala gas i pobegla. Došli su policija, vatrogasci... - priča Gorica.

Ona dodaje i da sada cela Banja raspreda priču, zove je familija, osuđuju je. I od muža, koji radi na terenu, dobila je grdnju.

Dobro je da smo živi da svi saznaju istinu. Ta žena je mogla da nas ubije - kaže Gorica.

U Slađaninom selu, Kusatku, nisu iznenađeni njenim (ne)delom: Luckasta je i vatrena, kažu komšije.

 Oduvek je bila luckasta. U školi se nametala dečacima, a takva je i sada. Ali do paljenja „mercedesa“ niko u selu nije znao da ima novog ljubavnika iz Jelenca - kažu Kusačani.

Meštani ovog sela kod Smederevske Palanke kažu da su je videli u utorak po podne, nekoliko sati nakon što je policiji u Aranđelovcu dala izjavu o paljenju automobila.

Slađana se udavala dva-tri puta. Bila je udata u Cerovcu. Rodila je dvoje dece. Nažalost, sin joj je stradao u saobraćajnoj nesreći. Drugo dete je ostalo kod oca, a ona se vratila kući. Posle se udala u familiju Banković - objašnjavaju Kusačani. Ni u tom braku Slađa nije bila oličenje vernosti.

Često su je kući dovozili u raznim automobilima. Sad, priča se i da muž nije hteo da joj daje novac za dete iz prvog braka... Ne znamo gde je živela od tog razvoda, navodno je čistila stanove po Beogradu, ali tog Zorana niko u selu nikada nije video - kažu Slađanine komšije.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

mojsije sa istoka

27.08.2015 20:24

Spakujte se svi zajedno i pravac na farmu, idealna ekipa za polusvet koji voli gledati to.

ODGOVORITE
Name

vatrena Sladja???

27.08.2015 20:32

Ovo je neka trandza.Grozna je.

ODGOVORITE