Nataša Bekvalac kopira Cecu Ražnatović

Slične haljine, manje se pojavljuje u medijima nego ranije, a sada Bekvalčeva je pronašla i baku fana. Baš kao što je i Ceca ima.

Zabava 21.08.2015 | 15:20
Nataša Bekvalac kopira Cecu Ražnatović

Skoro svakodnevno Nataša Bekvalac obaveštavala je fanove na društvenim mrežama gde je i šta radi. Viđali smo je na Ibici sa dečkom Vladom, bez šminke, sa šminkom, sa ćerkom, sa sestrom, sa mužem, kome je slala dirljivu rođendansku poruku: “Hvala ti što si moj najbolji drug, što si moj glas razuma... što si verovao u mene kada niko nije...“



A i pre muža Ljube Jovanovića, gotovo sve smo znali o njenom privatnom životu. Svi se sećaju kako je TV „Pink“ svojevremeno napravio specijalno izdanje posvećeno razvodu Nataše i Danila Ikodinovića. Lile su se suze pred kamerama...

A onda je, negde od proletos, Nataša rešila da bude diksretnija na društvenim mrežama. Objavljivala je jedino one slike koje su dokaz da uživa u braku sa Ljubom. Onda je najavila i povlačenje iz medija kako bi se posvetila snimanju albuma. Doduše nije odolela da nas obavesti da je pala, pa da mora na terapije... Ali svejedno, mnogo smo je manje gledali i viđali. A tako, dozirano, u medijima se oduvek pojavljivala i Svetlana Ražnatović.

Takođe, stajling ove dve pevačice veoma je sličan. Kako onaj na raznim događajima, tako i onaj za spotove. Najbolji primer za to je novi spot Nataše Bekvalac za pesmu “Original”. Crni korset videli smo i 2013. godine u Cecinom spotu za “Pusti me da raskinem s njom”. Ipak, odnos između ove dve pevačice je prijateljski, pa ne verujemo da ijednoj od njih smeta što se ponekad slično obuku ili što na slične načine skreću na sebe pažnju medija.

Nataša je nedavno na Instagram postavila fotografiju svog fana, bake Stoje Plazinić. I Ceca takođe ima fana baku Vukosavu Nikolić.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dino

21.08.2015 16:39

Haljine ni nalik jedna drugoj po meni!A ni ostalo!

ODGOVORITE
Name

ante

21.08.2015 20:37

Stvarno nikakve razlike obe bi ...

ODGOVORITE