Ovo su najomraženije poznate ličnosti u Americi

Istraživanja javnog mnjenja u Sjedinjenim Američkim Državama otkrila su koliko su pojedine zvezde popularne, ali i koje to zvezde imaju negativan rejting, odnosno koje su najmanje omiljene.

Zabava 18.08.2015 | 12:50
Ovo su najomraženije poznate ličnosti u Americi

Kada se uporede ovogodišnji podaci o popularnosti sa onima iz prethodnih godina, moguće je zaključiti koje su to zvezde doživele najveće pad popularnosti, te koje su najomraženije.

10. NeNe Liks

Zvezda rijalitija "The Real Housewives of Atlanta" bila je omiljena mnogima tokom sedam sezona trajanja ovog šoua. U junu je objavila da napušta šou, što se očigledno nije dopalo televizijskim gledaocima.

9. Pola Din

Ovu slavnu televizijsku kuvaricu 2013. godine tužio je menadžer restorana koji je bio u njenom vlasništvu, optuživši je za diskriminaciju i rasizam prema zaposlenima. Din je priznala pojedine optužbe na sudu. Izgubila je brojne poslove, otpuštena je sa televizije i reputacija joj se drastično srozala.

8. Majli Sajrus

O njenom šokantnom nastupu na dodeli MTV Video muzičkih nagrada 2013. i dalje se priča. Od tada neprestano pronalazi načine da svojim bizarnim ponašanjem šokira javnost i dospe na naslovne strane.

7. Džudi Rejes

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Scrubs" pojavila se u seriji "Deviious Maids", koja je dobila izuzetno loše reakcije javnosti zbog objektivizacije latino žena. Izgleda da je to naškodilo njenoj reputaciji.

6. Robert Grifin III

Nakon što je osvojio nagradu za najboljeg mladog igrača NFL lige 2012, ovaj mladi igrač američkog fudbala pretrpeo je povredu kolena tokom jedne utakmice, a u narednom meču povreda se dodatno pogoršala.

Kasnije je otkriveno da Grifinov doktor nije dao dozvolu da se vrati na teren, kako je tvrdio njegov trener. Sportista se nakon operacije ponovo zaigrao fudbal, ali nije uspeo da se vrati u nekadašnju formu, a šuškalo se i da je neprestano bio u sukobima sa svojim saigračima.

5. Adrijan Piterson

Član kluba Minnesota Vikings, ovaj igrač američkog fudbala u septembru prošle godine optužen je za zlostavljanje dece. Naime, on je pretukao svog četvorogodišnjeg sina granom i naneo mu brojne posekotine, modrice i druge povrede.

Sud mu je naredio da plati kaznu u iznosu od 4.000 dolara, dobio je dve godine uslovne kazne i 80 sati društveno-korisnog rada.

4. Robin Tik

Kontroverzni pevač izazvao je bes javnosti svojom pesmom "Blurred Lines" iz 2012, kao i pratećim spotom, jer se šuškalo da zapravo govori o silovanju.

Pevač je imao problema i jer je optužen da se radi o plagijatu numere Marvina Geja, čija je porodica tužila Tika i Farela Vilijamsa. Naređeno im je da plate 5,3 miliona dolara. Svi ti problemi desili su se dok se Tik razvodio od suopruge Pole Paton, koju je navodno varao.

3. Doktor Mehmet Oz

Grupa od deset lekara napisala je u aprilu peticiju zahtevajući da se popularni televizijski doktor Oz izbaci sa mesta predavača na Univerziteta Kolumbija, zbog nedostatka integriteta i promovisanja šarlatanskih medicinskih tretmana.

2. Arijana Grande

Pop pevačica našla se na meti kritika zbog ponašanja u lokalnoj prodavnici krofni koju je posetila sa prijateljima početkom jula.

U videu koji je objavio portal TMZ vidi se kako mlada pevačica tajno liže izložene krofne i izjavljuje kako mrzi Ameriku. Arijana je objavila dva izvinjenja nakon incidenta, ali nije uspela da se iskupi zbog svog razmaženog ponašanja.

1. Bil Kozbi

Glumac se trenutno suočava sa optužbama za silovanje skoro 50 žena, koje su ga optužile da ih je drogirao i seksualno napastvovao.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar