Sinsinati: Troicki očajan! Ispade odmah od Fiša!

Viktor Troicki nastavlja sa očajnim partijama, pošto je poražen peti put u nizu, ovoga puta na startu turnira iz Masters 1000 serije u Sinsinatiju.

Tenis 17.08.2015 | 19:00
Sinsinati: Troicki očajan! Ispade odmah od Fiša!

Bolji od njega bio je Amerikanac Mardi Fiš, čovek koji je u poslednje dve godine odigrao samo tri meča, i to sa ubedljivih 6:2, 6:2.

Fišu je Sinsinati pretposlednji turnir u karijeri, odigraće potom još samo US open i praktično je već u penziji, ali Troicki je odigrao novi loš meč i olakšao je posao Mardiju.

Troicki je imao osam vinera i čak 27 grešaka, izgubio je za samo 68 minuta i tako produbio krizu u kojoj se nalazi.

Viktor je loše počeo meč, u trećem gemu napravio je nekolikio grešaka, poslednju na brejk lopti, kada je slajs poslao u mrežu, a Fiš poveo sa 2:1.

Troicki je bio izuzetno pasivan, a Amerikanac je rutinski održao prednost brejka dobivši naredna dva ’svoja’ gema uz samo jedan izgubljeni poen. Viktor je još bio uspavan, a Fiš je napravio novi brejk i poveo sa 5:2.

U sledećem gemu Viktor je došao do 0:40, ali je Amerikanac vezao pet poena i osvojio set za pola sata igre.

Već na startu drugog seta Troicki je pretpreo brejk, ubrzo je i bacio reket posle novog izgubljenog poena i bilo je 2:0 za Fiša.

Viktor je bio neprepoznatljiv, nije bio ni blizu brejk lopte, a u sedmom gemu spasao je tri brejk lopte pre nego što je na četvrtoj odservirao duplu grešku. Slomio je Troicki reket, a na semaforu je stajalo 5:2 za Fiša.

Amerikanac je potom rutinski priveo meč kraju i u drugoj rundi čeka ga Endi Mari.

Komentari / 0

Ostavite komentar