Ponovo ubijen crnac u Fergusonu

Mladića u Fergusonu, upucala je policija, koji je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu, u Sent Luisu. Pucnjava se desila dan poslije protesta s ciljem obilježavanja ubistva Majkla Brauna, nenaoružanog afro - amerikanca, koga je ubio policajac, bijelac. 

Svijet 10.08.2015 | 10:43
Ponovo ubijen crnac u Fergusonu

Ponovo je ubijen je crnac u Fergusonu i to pri spontanoj demonstraciji u čast obilježavanja smrti Majkla Brauna, ubijenog prije godinu dana. Svjedoci tvrde da je ubijeni bio vezan lisicama, a pronađen je u lokvi krvi. Policajci su potegnuli oružje i upucali čovjeka, a zatim se jedan od njih nadvio nad žrtvom, koja je još bila živa. Policija je pozvala hitnu pomoć, međutim, za tog mladog čovjeka je već bilo prekasno. Inače, policija je zahtijevala od demonstranata da se raziđu, pošto su oni prethodno blokirali ulicu i navodno obili lokalnu radnju. Nakon toga, došlo je do pucnjave u kojoj je ponovo ubijen afro - amerikanac. Jedan od političara je potom izjavio da je policija morala da reaguje, jer su neki od protestanata koristili situaciju da bi pravili nerede i pljačkali. On je ocijenio da je žalosno to što su demonstranti iskoristili priliku i pokušali da prave nered, međutim, nije osudio ubijanje nenaoružanog čovjeka. 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

10.08.2015 09:51

Fašisti! Ubiti nekoga što pravi nered ili pljačka to ne radi ni ISIL. Poješće oni sami sebe. Manje se povlačio pištolj na divljem zapadu nego sada.

ODGOVORITE
Name

pogled sa strane

10.08.2015 10:43

Zbilja su prevršili svaku mjeru. Ubijaju te crnce ko pse na ulici. Čudo da nije došlo do gradjanskog rata tamo.

ODGOVORITE
Name

oteto prokleto

10.08.2015 11:27

Sve došljake koji su naselili Ameriku treba vratiti u zemlje odakle su došli. Amerika pripada Indijancima to jest autohtonim američkim plemenima koji su od pamtivijeka na tom kontinentu.

ODGOVORITE