Žene u Beču htjele da je tuku zbog silikona!

Dara Bubamara preživela je pravu dramu na svom nastupu u Beču kad je grupa od nekoliko žena nasrnula na nju samo zato što je mešala bujnim poprsjem pred njihovim muževima.

Srbija 06.08.2015 | 21:55
Žene u Beču htjele da je tuku zbog silikona!

Incident se, navodno, dogodio nedavno na veselju u austrijskoj prestonici, odakle je pevačica navodno jedva izvukla živu glavu.

Nju je od čak pet nasrtljivih žena spasao menadžer, koji ju je sklonio u toalet dok se strasti nisu smirile.

- Dara je na tom nastupu bila živa vatra. Izgledala je izazivno i već na početku nastupa se osećalo da će biti nevolje. Na sebi je imala provokativnu haljinu, u kojoj su njene bujne grudi bile u prvom planu. Čim je počela da peva, oko nje su se okupili gosti, koji su je obilato kitili evrima. Pojedinci su se toliko zaneli da su krenuli da je ljube i grle, a ona, kad je videla da vade novčanice, još više ih je provocirala. To su sve posmatrale njihove žene, kojima se uopšte nije dopalo to što im muževi pipaju pevačicu - priča naš sagovornik i nastavlja:

- Nakon nekog vremena, njih pet su prišle podijumu i bukvalno odvukle svoje muškarce od folkerke. Jedna joj je čak otela mikrofon i počela da je vređa. Dara je stajala zbunjeno i nije znala šta ju je snašlo. Odjednom su na sve strane počele da lete stolice, čaše, flaše i tanjiri, a ubrzo su usledile vriska i opšta bežanija.

Ko zna kako bi se sve završilo da menadžer ovog veselja nije intervenisao i smirio pobesnele svatove. Dara je imala sreću jer je, uprkos prekinutom slavlju, isplaćena za svoj nastup - završava sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo pevačicu, koja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

(Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Posteno

06.08.2015 20:19

Za Lazne grudi trebali su joj davati fotokopirane Eure. Za lazne grudi , Lazne pare.

ODGOVORITE
Name

Mara

06.08.2015 20:26

Haha zanimljivo

Name

Mirza

07.08.2015 00:56

A sto su pustile,nije ona kriva vec muskarci.

ODGOVORITE
Name

Galeb

07.08.2015 08:47

Ja volim male, dovoljno čvrste, i vrlo malo spuštene ženske grudi koje mogu stati pod savijen dlan. One koje od grudi prave vime nisu po mojoj volji.

ODGOVORITE