Direct Media postala suvlasnik Pinka!

Medijska korporacija Pink International Company i medijski sistem Direct Media d.o.o. napravile su iskorak u uređenju međusobnih poslovnih odnosa sa ciljem zajedničkog strateškog nastupa na inostranim tržištima van granica zemalja regiona.

Srbija 03.08.2015 | 21:15
Direct Media postala suvlasnik Pinka!

Novi odnosi su regulisani na način da je Direct Media d.o.o. postala vlasnik 10% kapitala Pink International Company. O promeni u vlasničkoj strukturi, Pink International Company je kroz ustaljenu zakonsku proceduru obavestila Regulatorno telo za elektronske medije i druga nadležna tela.

Kao najveći regionalni medijski sistem koji posluje u osam zemalja (Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Bugarskoj) i ima 14 godina uspešnog poslovanja u oblastima medija i komunikacija, Direct Media sticanje 10% vlasništva u kapitalu Pink International Company, vidi kao snaženje partnerstva koje će omogućiti značajnije poslovno povezivanje i prisustvo medijskih profesionalaca regiona na novim tržištima.

– “Pink” kao najveća medijska korporacija u regionu koja je definisala i postavila standarde za komercijalne televizije na svim tržištima gde posluje, izuzetno je zadovoljna izborom Direct Media za partnera, budući da se radi o medijskom sistemu sa dokazanom ekspertizom u medijskoj industriji – saopštava Pink International Company uz napomenu da će se o svim strateškim i programskim pitanjima korporacije odlučivati, kao i do sada, na nivou Upravljačkog borda Pink International Company.

Pink International Company nastavlja strateški da razvija poslovanje u svim zemljama gde posluje, što gledaoci najpre vide kroz konstantno unapređenje programske šeme, a što kao rezultat ima činjenicu da beleži najveću gledanost među komercijalnim emiterima. Fokusirani su da ulažu u televizijski program isključivo vrhunskog kvaliteta i time da ulaze u narednu fazu razvoja koja će gledaocima i ukupnom medijskom tržištu dati novi kvalitet.

(Telegraf)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

RadikalNO

04.08.2015 07:49

Počela rasprodaja.

ODGOVORITE