Brak Džulije Roberts u krizi?

Glumica Džulija Roberts je u braku sa kamermanom Danijelom Moderom od 2002. godine ali se čini da je došao trenutak da se rastanu, tim pre što je njenom suprugu "dosta svega" naveo je izvor blizak paru u razgovoru za "US OK!" magazin.

Zabava 30.07.2015 | 08:00
Brak Džulije Roberts u krizi?

-Dani više ne oseća da su njih dvoje i dalje pravi partneri. U njihovoj vezi, oduvek je Džulija vodila glavnu reč i sve je bilo po njenoj volji. A ona je veoma emotivna, i u jednom trenutku može da viče a već u sledećem se izvinjava. Stalno zvoca i okrivljuje Denija za sve, a njemu je dosta svega-rekao je izvor blizak ovom paru.

Međutim, ni glumici nije bilo lako u poslednje dve godine. Najpre je ostala bez polusestre Nensi a potom i bez majke Beti. Nakon smrti njene polu sestre, Džulija je doživela emotivni slom, jer je u tom periodu morala i da se suoči sa bolešću njene majke, objasnio je ovaj izvor.

-Sada joj je veoma teško nakon sestrine smrti jer su je označili kao vinovnika njenog samoubistva, a ona insistira na tome da se Nensi predozirala slučajno-otkrio je izvor.

Takođe, početkom godine Džulija Roberts je izgubila majku Beti koja je umrla od raka.

Blic

 

Komentari / 0

Ostavite komentar