Škrtica Keba

Nakon duge potrage, Kojići su se odlučili za prsten od belog zlata koji košta 80.000 dinara.

Zabava 30.07.2015 | 07:00
Škrtica Keba

Dragana Kojića Kebu često prozivaju da je škrtica, ali niko nije očekivao da će štedeti na budućoj snajki Severini Vučković. Iako na svadbama samo od bakšiša zaradi nekoliko hiljada vera, „dida Keba“, kako ga od milošte zove Seve, nije želeo da kupi dijamantski prsten kojim će njegov sin Igor zaprositi pevačicu.

- Igor i Keba su zajedno obilazili beogradske zlatare, a u jednoj su našli prsten koji im se obojici dopao. Keba je zamolio prodavačicu da im pokaže prstenje od belog zlata, a njegov sin je insistirao da to bude prsten sa tahiti biserom. Bili su oduševljeni izborom takvog nakita, a Kebi se najviše dopao jedan koji košta 80.000 dinara. Posle desetak minuta rešili su da ga kupe - kaže izvor „Blica“ iz jedne beogradske zlatare.

Hrvatska pop zvezda više puta je nosila vereničko prstenje, ali nijedan nije bio ovako skroman, a dok je bila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem nije skidala prsten od brilijanata i jednog povećeg smaragda. Severina se u međuvremenu promenila, pa sada prednost daje duhovnim stvarima nad materijalnim.

Dobar čovek vidi dobrotu u svakome, a loš vidi u svemu zlo. Nemoj svoj duševni mir narušavati tako što ćeš razmišljati o nedostacima drugih. Ako te neko povredi, pređi preko toga. I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga saseče - citirala je juče Mešu Selimovića na Instagramu.

S druge strane, Igor je pored fotografije na kojoj ljubi Seve kratko napisao da s njom uživa „svakog dana, sata, minuta, sekunde...“

Manipulator
Seve je još jednom pokazala da je medijski manipulator. Ona je juče na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s prstenom, ne otkrivši da li je reč o vereničkom nakitu. Seve na toj društvenoj mreži gotovo svakodnevno objavljuje fotografije sa Igorom pored kojih obavezno stavlja haštag „volim što se volimo“.

Tanja Savić peva na svadbi gratis
Nakon koncerta u Loznici, Dragan Kojić Keba spojio je buduću snajku s koleginicom Tanjom Savić, koju Severina obožava i čiju pesmu „Suknjica“ često peva na svojim nastupima. Kako „Blic“ saznaje, dogovorili su se da upravo Tanja bude jedna od pevačica koje će zabavljati goste na Severininoj i Igorovoj svadbi.
- Tanja je rekla da će to uraditi sa zadovoljstvom, bez honorara - kaže naš izvor.

Blic

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nikola

30.07.2015 06:06

Kakva farsa.

ODGOVORITE