Trostruki ubica iz Beograda uhapšen posle 15 godina

Tridesetosmogodišnji B. S. uhapšen je zbog sumnje da je u maju 2000. godine u kancelariji "Base internacional", ubio Nenada Bukinca, vlasnika firme, njegovu suprugu Grkinju Pinalopi Papanaku i sekretaricu Slađanu Jevtić.

Srbija 29.07.2015 | 18:22
Trostruki ubica iz Beograda uhapšen posle 15 godina

Osumnjičeni je trostruko ubistvo izvršio u Ulici dr Ivana Ribara 98 u Novom Beogradu.

Ubica je pucao prvo na sekretaricu koja je sedela za stolom. Pogodio ju je sa nekoliko hitaca u telo, da bi potom zapucao na supružnike. Njih je pogodio u glavu i telo i oni su smrtno pogođeni pali na pod.

Tela je našao knjigovođa firme.

B.S. je određena mera zadržavanja do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Srpska policija je u proteklih nekoliko meseci rasvetlila nekoliko zločina počinjenih pre deset i više godina.

Krajem maja, pripadnici Policijska uprava u Novom Sadu uhapsili su M. M. (35) iz Tovariševa osumnjičenog da je pre 13 godina u Tovariševu, ubio 22-godišnjeg Tihomira Ponjevića iz Obrovca. Nekoliko dana posle toga, beogradski operativci uhapsili su braću M.J. (34) i M.J. (41) osumnjičene da su 6. maja pre 14 godina ubili jednu Beograđanku.

I zaječerska policija je rasvetlila ubistvo sudije iz Knjaževca, koga je pre više od sedam godina ubio Lj. T. koji je na kapiju porodične kuće postavio ručnu bombu, pa je u ekspoliziji stradao predsednik Opštinskog suda u Knjaževcu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MiroSemberac

29.07.2015 19:15

Da li ce doci i taj dan da se kod nas pohapse narucioci i izvrsioci ubistva Vukelica?

ODGOVORITE