Pretučenoj bebi se bore za život!

Četvoromesečni dečak iz Tutina primljen je u novopazarsku bolnicu sa teškim telesnim povredama, odakle je hitno prebačen u Kragujevački klinički centar.

Srbija 29.07.2015 | 11:34
Pretučenoj bebi se bore za život!

Kako Informer saznaje od izvora bliskog istrazi, policija proverava da li je reč o nasilju u porodici ili je dete povređeno na neki drugi način

- Roditelji su pre nekoliko dana primetili otok na dečakovom telu ali su nam rekli da su mislili da ga je ujeo neki insekt. Tek nakon nekoliko dana otac i majka su ga odveli kod lekara a odmah je obaveštena i policija. Još ne znamo da li je reč o nasilju u porodici jer roditelji i ostali ukućani negiraju da su tukli mališana. Nije nam jasno zašto nisu odmah zatražili lekarsku pomoć - kaže izvor iz istrage.

Prebila ga dadilja?

Istragom je utvrđeno da je dečak pre nekoliko dana, dok su roditelji obrađivali njivu, ostavljen na čuvanje jednoj mlađoj ženskoj osobi, koja je bliska rođaka ove porodice. Policija proverava da li ona ima bilo kakve veze sa dečakovim povredama.

- Ta devojka ne spori da je čuvala bebu, ali tvrdi da ga nije tukla. Takođe, rekla nam je i da joj dečak nije ispao iz ruku, niti je pao sa kreveta. Kada bude utvrđeno kada su povrede nastale onda možemo preciznije da odredimo ko je u tom trenutku bio sa bebom - kaže sagovornik.

Dečaku konstatovane teške telesne povrede

Lekari u Kragujevcu su konstatovali teške telesne povrede, ali se još nisu izjasnili na koji način su one nastale. To će, kako nam je rečeno, uraditi kada budu obavili još nekoliko pregleda.

- Dečaku su povređeni rame i noga. Ima lom i naprsnuće kostiju. Ukazana mu je lekarska pomoć u Novom Pazaru a onda smo odlučili da ga transportujemo za Kragujevac i očekujemo da će nam kolege danas ili sutra poslati više informacija o tome kako su povrede nastale - rečeno je u Novopazarskoj bolnici.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

vid

29.07.2015 10:17

Zbaciće Zemlja ovo sa sebe , neće nas više trpit' - ja vam kažem !

ODGOVORITE
Name

Bole

29.07.2015 10:23

One koji povrijede bebu bi žive oderao.

ODGOVORITE
Name

PROGOVORI ZEMLJO

29.07.2015 11:00

E da je Stari ziv,progovorili bih vi za jedan minut,jer bi se i u..li i upisali istovremeno.

ODGOVORITE
Name

dodano

30.07.2015 10:09

Kakvi smo mi to ljudi,kakvi su nam zakoni?Svaki dan bi se novine mogle napuniti samo zlocinima i ubistvima.

ODGOVORITE